Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| | #1 | ||||||||||||||
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Novalogic, Voxel Engine ismini verdiği ve 3D grafik kartı olmadan gerçeğe çok yakın ve oldukça detaylı bir grafik motoruyla hazırlamıştı bu oyunları. 3D grafik teknolojisi yerine tamamen bilgisayarınızın gücüne (CPU, RAM vb.) dayanan bu ilk iki oyun içerik olarak oyuncuları ne kadar çok tatmin etmeyi başardıysa, yüksek sistem ihtiyacı da tam tersine oyuncuları oyundan soğutmayı başarmıştı. Oyun konu ve içerik olarak yoğun ilgi görünce bu kez yapımcılar ufak bir stratejik değişiklikle oyunu 3D motoruna taşıdılar ve 2000'in sonlarında Delta Force: Land Warrior (Delta Force 3) ortaya çıktı. Oyun her ne kadar içerik olarak bir ölçüde tatmin edici ve bunu rahat oynanabilirlik açısından 3D motoruna borçlu olsa da bazı eksiklikler uzun vadede bizi oyundan soğutmayı başardı... Multiplayer'da oldukça zevk alarak oynadığımız oyunları kısa bir süre sonra grafiklerdeki "pixel pürüzü" ve oyundaki buglar nedeniyle oynamaz olduk. Buradaki "pixel pürüzü" deyimine kısaca gireyim... Novalogic firması bildiğiniz gibi oldukça başarılı uçuş simülasyon oyunları ile tanınıyor. Uçuş sim'lerindeki geniş arazi yapısı Delta Force 3 ile gelen 3D motoruna da bir şekilde eklenmiş ve böylece neredeyse uçsuz bucaksız gerçek 3D arazilerde oynamaya başlamıştık. Single veya Multi hangisinde oynarsanız oynayın gözünüze çok ilginç bir detay çarpıyor. Bir örnekle açıklayayım; sizden 500 metre ötede dağın tepesine pusuya yatmış herhangi bir sniper'ı bile çıplak gözle farkedebiliyorsunuz. Ekranınızın çözünürlüğü ne olursa olsun bu askeri "1 pixel" büyüklüğünde farkediyor ve hemen önleminizi alıyorsunuz. Bu farkedilme sadece görüş çizginizde olan askerler için değil, tepenin hemen ardındaki bir asker için de gerçekleşiyor malesef. İşte bu "pixel problemi" oyunu hile yapıyormuşsunuz gibi zevk almadan oynamanıza neden oluyor... Task Force Dagger'da Delta Force 3'ün oyun teknolojisine yeni hiçbirşey katılmamış malesef. Hatta yapay zeka konusunda geri bile gidilmiş denebilir (belki de bana öyle geldi, map tasarımından mıdır nedir bilemiyorum, hiç bir oyunda bu kadar kötü düşman yapay zekası görmemiştim -IGI'de bile). Ancak oyuna biraz heyecan katacak bazı güzel görev tasarımları da yapılmış; örneğin, Pakistan sınırını geçmeye çalışan düşman birliklerini önce havadan sonra karadan durdurmak, helikopterden aşağıdaki şehirde ilerlemeye çalışan dost askere sniper desteği vermek ve birkaç dost Afgan askeri ile bir yeri savunmak gibi. Oyunun Delta Force 3 ile arasındaki temel farkları özetlemek gerekirse; # 25 yeni Afganistan görevi # 10 farklı tipte Özel Birim askeri # 17'si yeni olmak üzere toplam 30 silah # 10 yeni multiplayer haritası. Eski modlar kullanılmış yine ...işte hepsi bu maalesef. Açıkçası oyunu bir görev paketi şeklinde de pazarlayabilirlermiş. Oyunu büyük bir hevesle ve bazı değişikliklerin gerçekleştiğini (özellikle şu meşhur pixel olayı) umarak almama karşın düzelen birşey olmadığını görünce üzüldüm açıkçası. Sanırım benim gibi diğer Delta Force meraklıları da üzülecek. Ama beni asıl üzen Delta Force 3'te olduğu kadar bile heyecan yok oyunda; kısacası oyun basit bir FPS olarak kalmış. Nerede o sessiz ve gizlenerek ilerleme. Dikkat etmeniz gereken tek şey kapalı mekanlarda köşeleri dönerken dikkatli olmak, gerekiyorsa biraz sürünmek ve radarınızı sık sık kontrol etmek (radar yukarıdaki uydudan aldığı bilgileri size yolluyor(muş) Smile). Oyunu kolay bitirmenin yolu ise (malesef) yüksek bir yere çıkıp aşağıdaki düşmanları sniper ile tek tek avlamak. Nasıl olsa düşmanların yaptığınız şeylerden haberi çok zor oluyor. ![]() YOK ![]() İşletim Sistemi: Windows 98/2000/ME/XP / İşlemci: Pentium II 500 MHz Ekran Kartı: 8 MB HDD: 700 MB RAM: 64 MB ![]() Tanrı modu - Oyun sırasında "-é tuşuna basın ve god 1 yazın. Rekabetsiz bir ortam sözkonusu oluyor ve SIKILIYORUZ!! ©Copyright FullOyun & Since 2003 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ | |||||||||||||||
| | |
| | #5 |
| Misafir Bağımlılık Yapabilir! | İndirmeye başladık bakalım ... Sorunsuz indirdik ... İndirme tamam, kurma tamam ama oyun ilk pencereden sonra takılıyo ve başlamıyo, arka planda müzik sesleri var, gerisi gelmiyor ... Başka oyunda karşılaştığım k-lite mega codec pack bu tip sorun yaratıyo diye onuda kaldırmıştım. Ama bu oyunda başka sorun var galiba, eski oyunumu oynuyorum, aynı sorunu yaşatan bunu oynayamıyorum. İndirmede böylece güme gitti. gitti güzelim 500 mb ... |
|
![]() |
| Tags |
| army, delta, download, forces, full, indir, ops, oyun, special, yükle |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
| ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Star Wars Empire at War: Forces of Corruption - FULL indir - DOWNLOAD | Tomb Raider | Action-Survivor-RPG (3rd Person) | 57 | 10-03-2010 14:21 |
| Star Wars Empire At War - FULL indir - DOWNLOAD | Tomb Raider | Action-Survivor-RPG (3rd Person) | 52 | 06-03-2010 11:57 |
| [X360][NTSC] Army Of Two | Max Payne | Xbox and Xbox 360 | 32 | 25-02-2010 03:57 |
| Special Forces Nemesis Strike - FULL indir - DOWNLOAD | Onur | Action-Survivor-RPG (3rd Person) | 18 | 14-02-2010 19:34 |
| Army Ranger: Mogadishu - Full - Oyun indir - Download - Yükle | Tomb Raider | Action-Survivor-RPG (3rd Person) | 28 | 14-02-2010 15:42 |