Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle,  Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar

Oyun indir

Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

FullOyun Facebook Grubu
Geri git   Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar > Bilgisayar Oyunu İndir > Fps (First Person Shooter)

Fps (First Person Shooter) Fps (First Person Shooter)(Crysis,FarCry,Call Of Duty...)

Seçenekler Stil
Alt 16-03-2010, 06:55   #676
oquzo7
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 81
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : oquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Operation Flashpoint: Dragon Rising - Full - Oyun indir - Download - Yükle

ArkdaşLar pc orjinal kendinden wista .. sistem özelliklerim tamamen tutuyor.
Ama bir türLü yapamadım ne denediysme oLmadı.. artık ümidi kesmek üzereyim oyunu çok seviyorum ..

Operation Flashpoint: Dragon Rising Çalışmayı durdurdu diyor
Yarım Edin ardaşLar pLease..
inanın sizinde böle bi hatanız olsaydı fıttırırdınız o kadar indirdikten sonra :S
oquzo7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2010, 14:32   #677
ArmaniMania
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

ArmaniMania - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 55
Karizma
Rep Gücü : 23740
Rep Puanı : 2361082
Rep Seviyesi : ArmaniMania has a reputation beyond reputeArmaniMania has a reputation beyond reputeArmaniMania has a reputation beyond reputeArmaniMania has a reputation beyond reputeArmaniMania has a reputation beyond reputeArmaniMania has a reputation beyond reputeArmaniMania has a reputation beyond reputeArmaniMania has a reputation beyond reputeArmaniMania has a reputation beyond reputeArmaniMania has a reputation beyond reputeArmaniMania has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Operation Flashpoint: Dragon Rising - Full - Oyun indir - Download - Yükle

Alıntı:
oquzo7´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ArkdaşLar pc orjinal kendinden wista .. sistem özelliklerim tamamen tutuyor.
Ama bir türLü yapamadım ne denediysme oLmadı.. artık ümidi kesmek üzereyim oyunu çok seviyorum ..

Operation Flashpoint: Dragon Rising Çalışmayı durdurdu diyor
Yarım Edin ardaşLar pLease..
inanın sizinde böle bi hatanız olsaydı fıttırırdınız o kadar indirdikten sonra :S
Farklı bir crack yapmayı denediniz mi? Uyumluluktan Xp Sp2 yi seçip açmayı denediniz mi? Ekran kartı ve diretX'i güncellemeyi denediniz mi?
ArmaniMania isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-03-2010, 18:33   #678
brs6194
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

brs6194 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 5
Karizma
Rep Gücü : 4473
Rep Puanı : 444624
Rep Seviyesi : brs6194 has a reputation beyond reputebrs6194 has a reputation beyond reputebrs6194 has a reputation beyond reputebrs6194 has a reputation beyond reputebrs6194 has a reputation beyond reputebrs6194 has a reputation beyond reputebrs6194 has a reputation beyond reputebrs6194 has a reputation beyond reputebrs6194 has a reputation beyond reputebrs6194 has a reputation beyond reputebrs6194 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

sabır ıstıyen sılahlı oyunlara bayılıyorum ornegın karsıda 2 adam var ve sen beklıyorsun uygun anı o an gelene kadar beklıyorsun 2 ses duyuluyor ve 2 sı yerde temız ıs
brs6194 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2010, 17:17   #679
Serjhonn
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

Serjhonn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 257
Rep Puanı : 23773
Rep Seviyesi : Serjhonn has a reputation beyond reputeSerjhonn has a reputation beyond reputeSerjhonn has a reputation beyond reputeSerjhonn has a reputation beyond reputeSerjhonn has a reputation beyond reputeSerjhonn has a reputation beyond reputeSerjhonn has a reputation beyond reputeSerjhonn has a reputation beyond reputeSerjhonn has a reputation beyond reputeSerjhonn has a reputation beyond reputeSerjhonn has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Question Cevap: Operation Flashpoint: Dragon Rising - Full - Oyun indir - Download - Yükle

Alıntı:
ArmaniMania´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Farklı bir crack yapmayı denediniz mi? Uyumluluktan Xp Sp2 yi seçip açmayı denediniz mi? Ekran kartı ve diretX'i güncellemeyi denediniz mi?

Bunlara ek olarak pcniz sistem gereksinimlerini karşılıyor mu? Örneğin bende ekran kartı yokken "onboard 256 mb ati hd vardı" NFS shiftte aynı şekilde hata veriyordu.. Sonra 1 GB 256bit Geforce 9800GT aldım "tavsiye ederim 215 TL civarında ve yeterli" aldım şuanda tüm oyunları Full+full görüntü kalitesinde oynuyorum hiç kasmadan..

Ayrıca ekran kartınızın sitesinden işletim sisteminize uygun ve kararlı sürüm driveri indirip test etmenizde de fayda var..

Yardımcı olmak namına...
Serjhonn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-03-2010, 20:59   #680
oquzo7
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 81
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : oquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond reputeoquzo7 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Alıntı:
ArmaniMania´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Hepsini Denedim ya:S
oquzo7 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla