Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| | #676 |
| ArkdaşLar pc orjinal kendinden wista .. sistem özelliklerim tamamen tutuyor. Ama bir türLü yapamadım ne denediysme oLmadı.. artık ümidi kesmek üzereyim oyunu çok seviyorum .. Operation Flashpoint: Dragon Rising Çalışmayı durdurdu diyor Yarım Edin ardaşLar pLease.. inanın sizinde böle bi hatanız olsaydı fıttırırdınız o kadar indirdikten sonra :S | |
| | |
| | #677 | |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | Alıntı:
| |
| | |
| | #678 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | sabır ıstıyen sılahlı oyunlara bayılıyorum ornegın karsıda 2 adam var ve sen beklıyorsun uygun anı o an gelene kadar beklıyorsun 2 ses duyuluyor ve 2 sı yerde temız ıs ![]() |
| | |
| | #679 | |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | Alıntı:
Bunlara ek olarak pcniz sistem gereksinimlerini karşılıyor mu? Örneğin bende ekran kartı yokken "onboard 256 mb ati hd vardı" NFS shiftte aynı şekilde hata veriyordu.. Sonra 1 GB 256bit Geforce 9800GT aldım "tavsiye ederim 215 TL civarında ve yeterli" aldım şuanda tüm oyunları Full+full görüntü kalitesinde oynuyorum hiç kasmadan.. Ayrıca ekran kartınızın sitesinden işletim sisteminize uygun ve kararlı sürüm driveri indirip test etmenizde de fayda var.. Yardımcı olmak namına... ![]() | |
| | |
| | #680 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | |
| | |
![]() |
| Tags |
| download, dragon, flashpoint, full, indir, operation, oyun, rising, yükle |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
|