Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle,  Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar

Oyun indir

Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

FullOyun üyelik açıldı. Sitemize üye olabilirsiniz..!

Geri git   Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar > FullOyun.Com Hakkında Genel > Resimli Oyun Kurulumları - Diğer Resimli Anlatımlar

Resimli Oyun Kurulumları - Diğer Resimli Anlatımlar Oyun kurulumlarını üyelerimizin ve yöneticilerimizin resimli olarak anlattıkları bölüm.

Facebook'ta Paylaş Seçenekler Stil
Alt 04-12-2010, 14:14   #1
tuywa
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

tuywa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 67
Karizma
Rep Gücü : 2912
Rep Puanı : 271652
Rep Seviyesi : tuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Standart 18 Wheels of Steel Haulin - Direksiyon sorununun çözümü [Resimli Anlatım]

Forumlarda karşılaştığım kadarıyla pek çok kişi bu sorunu yaşıyor.Ben de çözümü için bi resimli anlatım hazırladım.Hepsi tamamen bana aittir.Eğer konu yanlış yerde ise lütfen kapatmayın taşıyın.Ancak bana göre en doğru yer burası.

tuywa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Site Reklamları..
Alt 29-01-2011, 10:42   #2
fullhak
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Konular: 13
Karizma
Rep Gücü : 182
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : fullhak has a reputation beyond reputefullhak has a reputation beyond reputefullhak has a reputation beyond reputefullhak has a reputation beyond reputefullhak has a reputation beyond reputefullhak has a reputation beyond reputefullhak has a reputation beyond reputefullhak has a reputation beyond reputefullhak has a reputation beyond reputefullhak has a reputation beyond reputefullhak has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: 18 Wheels of Steel Haulin - Direksiyon sorununun çözümü [Resimli Anlatım]

Ya arkadaşlar ben 13. resime kadar geldim ama mesela 1resimde sol ve sağda -- var bendede öyle ona basıp direksiyonu çevirdiğimde tepki yok gaz ve frende öyle lütfen yardım
fullhak isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 28-05-2011, 00:13   #3
teo1907582
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 1
Rep Seviyesi : teo1907582 is an unknown quantity at this point
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: 18 Wheels of Steel Haulin - Direksiyon sorununun çözümü [Resimli Anlatım]

ee kamyon geri çıkmıyo bu sseferde
teo1907582 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2011, 16:40   #4
tuywa
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

tuywa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 67
Karizma
Rep Gücü : 2912
Rep Puanı : 271652
Rep Seviyesi : tuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond reputetuywa has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

8.resmin linki kırılmış. Resim de elimde yok şu an. O resimde 7.resimde 2 numaralı yere tıkladıktan sonra gaza basacaksınız.

@fullhak
Tam anlayamadım sorunu. Daha çok açıklarsan yardımcı olabilirim.

@teo1907582
Gazdan ayağını çekip frene 2-3 kere ayağını kaldırıp tekrar basarak yaparsan olacaktır.
tuywa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 13-06-2011, 16:00   #5
orcunakyol
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 1
Rep Seviyesi : orcunakyol is an unknown quantity at this point
Oyun Birinciliklerim

Direksiyon döndürmeye başladığımda geç tepki veriyor hemen dönmeye başlaması için ne yapmak lazım snopy direksiyon
orcunakyol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla

Tags
anlatım, çözümü, direksiyon, haulin, resimli, sorununun, steel, wheels

Seçenekler
Stil