Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| Resimli Oyun Kurulumları - Diğer Resimli Anlatımlar Oyun kurulumlarını üyelerimizin ve yöneticilerimizin resimli olarak anlattıkları bölüm. |
![]() |
| | Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Forumlarda karşılaştığım kadarıyla pek çok kişi bu sorunu yaşıyor.Ben de çözümü için bi resimli anlatım hazırladım.Hepsi tamamen bana aittir.Eğer konu yanlış yerde ise lütfen kapatmayın taşıyın.Ancak bana göre en doğru yer burası. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| |
| | #2 |
| Ya arkadaşlar ben 13. resime kadar geldim ama mesela 1resimde sol ve sağda -- var bendede öyle ona basıp direksiyonu çevirdiğimde tepki yok gaz ve frende öyle lütfen yardım | |
| | |
| | #3 |
| ee kamyon geri çıkmıyo bu sseferde | |
| | |
| | #4 |
| 8.resmin linki kırılmış. Resim de elimde yok şu an. O resimde 7.resimde 2 numaralı yere tıkladıktan sonra gaza basacaksınız. @fullhak Tam anlayamadım sorunu. Daha çok açıklarsan yardımcı olabilirim. @teo1907582 Gazdan ayağını çekip frene 2-3 kere ayağını kaldırıp tekrar basarak yaparsan olacaktır. | |
| | |
| | #5 |
| Direksiyon döndürmeye başladığımda geç tepki veriyor hemen dönmeye başlaması için ne yapmak lazım snopy direksiyon | |
| | |
![]() |
| Tags |
| anlatım, çözümü, direksiyon, haulin, resimli, sorununun, steel, wheels |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Friend Sites | sohbet /
chat /
en güzel oyunlar /
kız /
3doyun.com /