Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle,  Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar

Oyun indir

Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

FullOyun üyelik açıldı. Sitemize üye olabilirsiniz..!

Geri git   Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar > FullOyun.Com Hakkında Genel > Resimli Oyun Kurulumları - Diğer Resimli Anlatımlar

Resimli Oyun Kurulumları - Diğer Resimli Anlatımlar Oyun kurulumlarını üyelerimizin ve yöneticilerimizin resimli olarak anlattıkları bölüm.

Facebook'ta Paylaş Seçenekler Stil
Alt 17-06-2009, 04:29   #1
pLayer1_mtn
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

pLayer1_mtn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 69
Karizma
Rep Gücü : 447893
Rep Puanı : 44760115
Rep Seviyesi : pLayer1_mtn has a reputation beyond reputepLayer1_mtn has a reputation beyond reputepLayer1_mtn has a reputation beyond reputepLayer1_mtn has a reputation beyond reputepLayer1_mtn has a reputation beyond reputepLayer1_mtn has a reputation beyond reputepLayer1_mtn has a reputation beyond reputepLayer1_mtn has a reputation beyond reputepLayer1_mtn has a reputation beyond reputepLayer1_mtn has a reputation beyond reputepLayer1_mtn has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Resimli Anlatım Nasıl Yapılır? [Resimli Anlatım]

Öncelikle bu konuyu açmamdaki sebep;foruma faydalı olmak isteyen ve resimli anlatımın tam olarak nasıl yapılacağını bilmeyen arkadaşların öğrenmesi,eksiklerini gidermesi içindir.Yardım edecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Resimli anlatım yapımını şu başlıklar altında inceleyeceğiz.
1)Oyun kurulumu yaparken ekran görüntüsü alma.
2)Ekran görüntüsü alınan resimlerin düzenlenmesi.
3)Düzenlenen resimlerin upload edilmesi ve konuya eklenmesi.
4)Açtığımız konunun içeriği.

Ana başlıklarımız bu kadar.Şimdi 1. madde ile anlatıma başlayalım.

1)Oyun kurulumu yaparken ekran görüntüsü alma.
Oyunumuzu kurmaya başlarken her adımın ekran görüntüsü alacağız ve bu resmi düzenleyip kaydedeceğiz.Ekran görüntüsünü iki şekilde alabiliriz.

a)Print screen tuşu ile ekran görüntüsü alma:
Klavyemizde bulunan print screen tuşu yardımıyla ekran görüntümüzü alacağız ve Paint programını açacağız.Daha sonra ctrl+V tuşlarına basarak aldığımız ekran görüntüsü painte aktaracağız.

b)
Snagit 9 programı yardımı ile ekran görüntüsü alma ve kayıt etme:
Snagit 9 programını buradan indirebilirsiniz.SNAGİT 9

2)Ekran görüntüsü alınan resimlerin düzenlenmesi.

a)Paint ile düzenleme

b)Snagit 9 ile düzenleme

Her iki düzenlemede de resimlerimizi mutlaka numaralandırmalıyız!!
İsteyen arkadaşlar farklı düzenleme programı kullanabilirler.

3)Düzenlenen resimlerin upload edilmesi ve konuya eklenmesi.
Resmimizi www.imageshack.us adlı siteye upload ediyoruz.

1)
Resmimizi seçiyoruz.
2)Resmin boyutunu belirliyoruz.
3)Start butonu ile resmimizi upload ediyoruz.

Bu link ile resmimizi siteye ekleyebiliriz.

Ayrıca bu sayfadaki programı kullanarak,resimlerinizi tek seferde upload edebilir ve direk link yazan kısımdaki link ile konunuza ekleyebilirsiniz.
İmageShack Uploader İndir

Resmimizi konuyu eklerken,forumda açtığımız konu içerisinde bulunan ''Resim Ekle'' '''' butonunu kullarak,upload ettiğimiz resmin url adresini kullanarak resmi konuya ekleyebiliriz.

4)Açtığımız konunun içeriği.
a)Konu başlığını belirleme : Konu başlığı oyunun ismini mutlaka içermelidir.
Örnek:
Tomb Raider 9:Abuzer'in Sonu -
Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım
Max Payne : Yaşlı kurtun intikamı - Oyunun Yüklenmesi - Kurulumu - Resimli Anlatım - Yardım....
b)Oyunun kapak resmini ekleme : Oyunun kapak resmine sağ tık yapıp özelliklerini açın ve bağlantı linkini kullanarak konuya resim ekle butonu yardımıyla ekleyebilirsiniz.
c)Oyunu indirmek için gerekli bağlantı linkini ekleme : Oyunun url adresini kapak resminin altına veya konunun en sonuna link ekle butonu yardımıyla ekleyebilirsiniz.
d)Düzenlenen resimleri ekleme : Ekran görüntülerini aldığımız resimleri resim ekle butonunu kullanarak konuya ekleyebilirsiniz.
e)Eğer oyun kurulumda ekstra bir işlem yaparsak bunuda önemli not olarak belirtmeliyiz.

Birçok örnek anlatım bu bölümde bulunmaktadır.Onlara bakarakta konu içeriğini öğrenebilirsiniz.Kolay gelsin:)

Konu pLayer1_mtn tarafından (19-06-2009 Saat 13:42 ) değiştirilmiştir..
pLayer1_mtn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Site Reklamları..
Alt 17-06-2009, 05:05   #2
Max Payne
Acemi Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

Max Payne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 2542
Karizma
Rep Gücü : 1
Rep Puanı : 155952762
Rep Seviyesi : Max Payne has a reputation beyond reputeMax Payne has a reputation beyond reputeMax Payne has a reputation beyond reputeMax Payne has a reputation beyond reputeMax Payne has a reputation beyond reputeMax Payne has a reputation beyond reputeMax Payne has a reputation beyond reputeMax Payne has a reputation beyond reputeMax Payne has a reputation beyond reputeMax Payne has a reputation beyond reputeMax Payne has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Resimli Anlatım Nasıl Yapılır? [Resimli Anlatım]

Bu iyi oldu işte,eline sağlık Metin.

İmza
Bilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz.

Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır.

Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez.

İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir..

©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║

Max Payne isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 17-06-2009, 07:47   #3
Blumer
ßßY_LoRd
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

Blumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 50
Karizma
Rep Gücü : 211495
Rep Puanı : 21127105
Rep Seviyesi : Blumer has a reputation beyond reputeBlumer has a reputation beyond reputeBlumer has a reputation beyond reputeBlumer has a reputation beyond reputeBlumer has a reputation beyond reputeBlumer has a reputation beyond reputeBlumer has a reputation beyond reputeBlumer has a reputation beyond reputeBlumer has a reputation beyond reputeBlumer has a reputation beyond reputeBlumer has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Teşekkürler Harika Olmuş:)
Blumer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 21-06-2009, 09:11   #4
Just Cause
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

Just Cause - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 97
Karizma
Rep Gücü : 1403
Rep Puanı : 119933
Rep Seviyesi : Just Cause has a reputation beyond reputeJust Cause has a reputation beyond reputeJust Cause has a reputation beyond reputeJust Cause has a reputation beyond reputeJust Cause has a reputation beyond reputeJust Cause has a reputation beyond reputeJust Cause has a reputation beyond reputeJust Cause has a reputation beyond reputeJust Cause has a reputation beyond reputeJust Cause has a reputation beyond reputeJust Cause has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Teşşekkürler eline sağlık
Just Cause isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2009, 17:35   #5
Nagano
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

Nagano - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 77
Karizma
Rep Gücü : 223054
Rep Puanı : 22280153
Rep Seviyesi : Nagano has a reputation beyond reputeNagano has a reputation beyond reputeNagano has a reputation beyond reputeNagano has a reputation beyond reputeNagano has a reputation beyond reputeNagano has a reputation beyond reputeNagano has a reputation beyond reputeNagano has a reputation beyond reputeNagano has a reputation beyond reputeNagano has a reputation beyond reputeNagano has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

eline sağlık...
Nagano isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla

Tags
anlatım, nasıl, resimli, yapılır

Seçenekler
Stil