Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| | #1 |
![]() İndirdiğimiz dosyaların içindeki WHLMN.FO.Max.Payne.part01 isimli parta Mouse ile sağ tıklayıp Dosyaları çıkart... diyoruz. ![]() Dosyaları çıkarılacak yeri seçiyoruz ve Tamam ' a basıyoruz.Ben C ' yi seçtim siz istediğiniz yere çıkarın. ![]() Tamama bastıktan sonra bize parola soracak www.fulloyun.com yazıyoruz tekrar Tamam ' a basıyoruz ve dosyaları çıkartmaya başlayacak. ![]() Çıkartma işlemi bittikten sonra Daemon Tools programını açıyoruz sağ alt köşede simgesi çıkıyor simgeye Mouse ile sol tıklıyoruz ve Device 0: [F: ] Empty ' e basıyoruz ![]() Device 0: [F: ] Empty ' e bastıktan sonra oyun dosyalarını çıkarttığınız yere gidin ve WHLMN.FO.Max.Payne isimli klasörü seçin ve Aç ' a basın ![]() Sonrada vty-0239 'u seçin ve Aç ' a basın ![]() vty-0239 'u açtıktan sonra karşımıza Autorun çıkıcak INSTALL 'a basıyoruz ![]() INSTALL 'a bastıktan sonra oyunun kurulum dili karşımıza çıkıyor English seçili durumda ve OK ' a basıyoruz ![]() Kurulum dilini seçtikten sonra kurulum süreci devam ediyor burada birşey yapmayacaksınız bekleyiniz ![]() İlerlemek için Next ' e basın ![]() Next 'e bastıktan sonra karşımıza kullanım sözleşmesi çıkıyor I accept the terms of the license agreement 'i işeretliyoruz ve Next ' e basıyoruz ![]() Bu kısımda oyunu kurmak istediğiniz yer ile ilgili .Complete işaretli şuan Next 'e basıyoruz .Oyun C:\Program Files' e kurulacak fakat siz başka yere kurmak istiyorsanız Custom 'u işaretleyip Next 'e basınız Change 'ye basıp kurmak istediğiniz yeri seçiniz ve Next 'e basınız. ![]() Artık kuruluma başlayabiliriz Install ' a tıklayınız. ![]() Gördüğünüz gibi kurulum sorunsuz şekilde başladı ![]() Kurulumumuz devam ediyor ![]() Kurulumumuz başarı ile sona erdi Finish 'e basıp çıkıyoruz ![]() Oyuna girebilmemiz için CRACK yapmamız gerekiyor cracki aşşağıdaki simgeye tıklayarak indirebilirsiniz ![]() İndirdiğimiz Wheelman.Crack.FO isimli cracke Mouse ile sağ tıklayıp Dosyaları çıkart... diyoruz. ![]() Cracki çıkarılacak yeri seçiyoruz ve Tamam ' a basıyoruz.Ben C ' yi seçtim siz istediğiniz yere çıkarın. ![]() Tamama bastıktan sonra bize parola soracak www.fulloyun.com yazıyoruz tekrar Tamam ' a basıyoruz ve cracki çıkartmaya başlayacak. ![]() Çıkartma işlemi bittikten sonra cracki çıkarttığınız yere gidin ve Wheelman.Crack.FO isimli klasöre girin ![]() İçindeki WheelmanGame-Final isimli exeye Mouse ile sağ tıklayıp Kopyala ' ya basıyoruz ![]() Daha sonra masaüstümüze gelen oyunun kısayoluna Mouse ile sağ tıklayıp Özellikler 'e basıyoruz ![]() Özellikler 'e bastıktan sonra açılan pencereden Hedef Bul... 'a basıyoruz ![]() Hedef Bul... ' a basıtıktan sonra açılan pencerede boş bi yere Mouse ile sağ tıklıyoruz ve Yapıştır 'a basıyoruz ![]() Yapıştır 'a bastıktan sonra Varolan dosyayı aşağıdaki dosya ile değiştirmek istiyormusunuz? diye soracak Evet 'e basıyoruz. ![]() Crack işlemide tamamlandı.Aksiyon filmlerinin 1 numaralı ismi olan Vin Diesel 'i (Bana Göre) yönlendirdiğimiz oyuna girmemizde hiçbir engel kalmadı.Masaüstümüzdeki Wheelman kısayoluna tıklayarak oyuna girebiliriz iyi oyunlar ![]() Oyundan çektiğim 3 Adet Görüntü Oyunun anamenüsü ![]() İlk videonun sonlarına doğru çektiğim bir resim ![]() Ve oynamaya başladığım an ![]() | |
| | |
| | #5 |
| CEM ![]() Bağımlılık Yapabilir! | Mükemmel olmuş,daha iyisi olamazdı herhalde,emeğin için çok teşekkürler,devamını bekliyoruz. Rekabetsiz bir ortam sözkonusu oluyor ve SIKILIYORUZ!! ©Copyright FullOyun & Since 2003 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ |
| | |
![]() |
| Tags |
| anlatım, kurulumu, resimli, wheelmanin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |