Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| | #1 |
![]() Mw2OtoUptade Dosyasını İndirin ve Dosyadaki Herşeyi Oyunun Kurulu Oldugu Dizine Atın ve iw4mp.exeyi çalıştırın oyun gerekli dosyaları autopatch olarak sizin için indircektir. Autopatch Bitttikten Resimdeki Uyariyi Alanlar Altı Çizili Cümleyi Yazsınlar Tırnaklar Hariç Tam Aynısı Büyük Küçük Dikkat Ederek ![]() Buda Yeni Map Paketi Olan Resurgence Map Pack; Resurgence Map Pack Önemli Not: Son olarak iw4mp.cfg dosyasını not defteri ile açın ve içindekileri alttaki ile degiştirin Not: Oto Uptade 1Gblık Dosya indiriyo uzun sürebilir ve kotalı olan arkadaşlar dikkat etsinler dosya boyutu büyüktür... Konu Legolas_Tech tarafından (13-07-2010 Saat 03:21 ) değiştirilmiştir.. | |
| | |
| | #3 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | Tmm Kardeşim Dene Ama Şuan Server Offline Gelirse Söylerim Kendim Denedim %100 çalışmaktadır zaten çalışmasa burda paylaşmam (Oyunda görülen hataları düzeltmek yada serverı dinlendirmek amacıyla bazen kapalı olabiliyor 7*24 host hizmeti beta testleri bittikten sonra başlayacaktır) |
| | |
| | #4 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | Sanırım server şu anda kapalı ![]() İlk gördüğümde girdim siteye DLC zorunlu değil diyordu ![]() Benim net kotalı İndirmesem olur değil mi yani![]() Sadece Stimulus taki maplerde oynayamam ![]() |
| | |
| | #5 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | evt stimulus maplerde kurulu olan bi bölümede girersen mapi server üzerinden indiriyor buda oyunda laga neden oluyor sen stimulus olmayan bölümlere gir ![]() |
| | |
|