Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle,  Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar

Oyun indir

Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!

Rapid Premium Satın Alacaklar Tıklasın.. (Yenilendi)

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

FullOyun Facebook Grubu
Geri git   Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar > Oyun Crack ve Patchleri > Oyun Crackleri ve Patchleri

Oyun Crackleri ve Patchleri Oyun Crackleri ve Patchlerini bulabileceğiniz bir bölüm

Seçenekler Stil
Alt 01-11-2009, 03:28   #6
pukiman
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 57
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : pukiman has a reputation beyond reputepukiman has a reputation beyond reputepukiman has a reputation beyond reputepukiman has a reputation beyond reputepukiman has a reputation beyond reputepukiman has a reputation beyond reputepukiman has a reputation beyond reputepukiman has a reputation beyond reputepukiman has a reputation beyond reputepukiman has a reputation beyond reputepukiman has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Football Manager 2010 - No Cd / DVD - Cdsiz Oynama - Crack

Alıntı:
VatanisT´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Birader Güncellemeyi Yükledinmi?
yok onu yklemedim
pukiman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2009, 04:09   #7
denme
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 35
Rep Seviyesi : denme has a reputation beyond reputedenme has a reputation beyond reputedenme has a reputation beyond reputedenme has a reputation beyond reputedenme has a reputation beyond reputedenme has a reputation beyond reputedenme has a reputation beyond reputedenme has a reputation beyond reputedenme has a reputation beyond reputedenme has a reputation beyond reputedenme has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

merhaba arkadaşlar... benim çok ilginç bir durum var... hatta resmini çektim fakat ekleyemiyorum... (yani bilmiyorum )

oyunu tam belirttiğiniz gibi kurdum hatta daemon toolsuda kurdum fakat oyunu açtığımda ana ekran kararıp üstüne dvdyi takınız diye bir uyarı çıkıyor... tekrar deneye basınca gitmiyor ama entera basınca yeni oyun açılıyor (hala uyarı var ve malesef mouse dışında kontrol edemiyorum) taa ki ad soyada kadar gidebiliyorum fakat ad soyad yazmaya gelince orada takılıyorum ben neyi yanlış yaptım lütfen yardımcı olurmusunuz?
denme isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2009, 05:26   #8
eduu14
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

eduu14 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 45
Karizma
Rep Gücü : 31601
Rep Puanı : 3152839
Rep Seviyesi : eduu14 has a reputation beyond reputeeduu14 has a reputation beyond reputeeduu14 has a reputation beyond reputeeduu14 has a reputation beyond reputeeduu14 has a reputation beyond reputeeduu14 has a reputation beyond reputeeduu14 has a reputation beyond reputeeduu14 has a reputation beyond reputeeduu14 has a reputation beyond reputeeduu14 has a reputation beyond reputeeduu14 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim Eskiv Champion!

Teşekkürler Yeni İndirmeye Başladım Arada Atim Dedim...:=
eduu14 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2009, 12:20   #9
VatanisT
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 35
Rep Seviyesi : VatanisT has a reputation beyond reputeVatanisT has a reputation beyond reputeVatanisT has a reputation beyond reputeVatanisT has a reputation beyond reputeVatanisT has a reputation beyond reputeVatanisT has a reputation beyond reputeVatanisT has a reputation beyond reputeVatanisT has a reputation beyond reputeVatanisT has a reputation beyond reputeVatanisT has a reputation beyond reputeVatanisT has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Alıntı:
pukiman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yok onu yklemedim
Kardeş Bende Güncellemeyi Yüklemedim Banada Aynı Hatayı Verdi.Sorunumuz Galiba Güncelleme Yüklemediğimiz İçin Oluyor

Alıntı:
denme´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba arkadaşlar... benim çok ilginç bir durum var... hatta resmini çektim fakat ekleyemiyorum... (yani bilmiyorum )

oyunu tam belirttiğiniz gibi kurdum hatta daemon toolsuda kurdum fakat oyunu açtığımda ana ekran kararıp üstüne dvdyi takınız diye bir uyarı çıkıyor... tekrar deneye basınca gitmiyor ama entera basınca yeni oyun açılıyor (hala uyarı var ve malesef mouse dışında kontrol edemiyorum) taa ki ad soyada kadar gidebiliyorum fakat ad soyad yazmaya gelince orada takılıyorum ben neyi yanlış yaptım lütfen yardımcı olurmusunuz?
Kardeş Oyunu Kurarken

Install Via Steam (Using The İnternet,DVD Not Required)

Install Via Offline System(İnternet Not Needed,DVD Must Be Present)

Seçeneklerinden Alttakini Seçtiğinden (
Install Via Offline System İnternet Not Needed,DVD Must Be Present) Emin Olarak Oyunu Kur
VatanisT isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2009, 14:05   #10
osgn
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 64
Rep Seviyesi : osgn has a reputation beyond reputeosgn has a reputation beyond reputeosgn has a reputation beyond reputeosgn has a reputation beyond reputeosgn has a reputation beyond reputeosgn has a reputation beyond reputeosgn has a reputation beyond reputeosgn has a reputation beyond reputeosgn has a reputation beyond reputeosgn has a reputation beyond reputeosgn has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

[QUOTE=VatanisT;633017]Kardeş Bende Güncellemeyi Yüklemedim Banada Aynı Hatayı Verdi.Sorunumuz Galiba Güncelleme Yüklemediğimiz İçin Oluyor

güncelleme nasıl yapılıyor bilen varsa söyleyebilirmi acaba
osgn isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
101, 2010, cdsiz, crack, dvd, football, manager, oynama, patch, yama

Seçenekler
Stil