Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| | #6 |
| | |
| | |
| | #7 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | merhaba arkadaşlar... benim çok ilginç bir durum var... hatta resmini çektim fakat ekleyemiyorum... (yani bilmiyorum )oyunu tam belirttiğiniz gibi kurdum hatta daemon toolsuda kurdum fakat oyunu açtığımda ana ekran kararıp üstüne dvdyi takınız diye bir uyarı çıkıyor... tekrar deneye basınca gitmiyor ama entera basınca yeni oyun açılıyor (hala uyarı var ve malesef mouse dışında kontrol edemiyorum) taa ki ad soyada kadar gidebiliyorum fakat ad soyad yazmaya gelince orada takılıyorum ben neyi yanlış yaptım lütfen yardımcı olurmusunuz? |
| | |
| | #8 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! Üyelik tarihi: Jul 2009 Bulunduğu yer: İstanbul Yaş: 17 | Teşekkürler Yeni İndirmeye Başladım Arada Atim Dedim...:= |
| | |
| | #9 | |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | Kardeş Bende Güncellemeyi Yüklemedim Banada Aynı Hatayı Verdi.Sorunumuz Galiba Güncelleme Yüklemediğimiz İçin Oluyor ![]() Alıntı:
Install Via Steam (Using The İnternet,DVD Not Required) Install Via Offline System(İnternet Not Needed,DVD Must Be Present) Seçeneklerinden Alttakini Seçtiğinden (Install Via Offline System İnternet Not Needed,DVD Must Be Present) Emin Olarak Oyunu Kur | |
| | |
| | #10 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | [QUOTE=VatanisT;633017]Kardeş Bende Güncellemeyi Yüklemedim Banada Aynı Hatayı Verdi.Sorunumuz Galiba Güncelleme Yüklemediğimiz İçin Oluyor ![]() güncelleme nasıl yapılıyor bilen varsa söyleyebilirmi acaba |
| | |