Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle,  Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar

Oyun indir

Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!

Rapid Premium Satın Alacaklar Tıklasın.. (Yenilendi)

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

FullOyun Facebook Grubu
Geri git   Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar > Oyun Crack ve Patchleri > Oyun Crackleri ve Patchleri

Oyun Crackleri ve Patchleri Oyun Crackleri ve Patchlerini bulabileceğiniz bir bölüm

Seçenekler Stil
Alt 01-11-2009, 15:44   #16
Mackali2161
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 44
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : Mackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Football Manager 2010 - No Cd / DVD - Cdsiz Oynama - Crack

JDownloader işini görür sanırım..
Mackali2161 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2009, 16:19   #17
markrenton
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 35
Rep Seviyesi : markrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

verilen linkten patch'i indirebilmek için Rapid Premium Membership gerekiyor.. başka bi şekilde indiremez miyiz ? alternatif yok mudur ¿

şu anda free user'ı seçerek indirilebiliyor beyler patch.. hadi hayırlısı
markrenton isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2009, 16:28   #18
mscofield_37
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Karizma
Rep Seviyesi : mscofield_37 has a reputation beyond reputemscofield_37 has a reputation beyond reputemscofield_37 has a reputation beyond reputemscofield_37 has a reputation beyond reputemscofield_37 has a reputation beyond reputemscofield_37 has a reputation beyond reputemscofield_37 has a reputation beyond reputemscofield_37 has a reputation beyond reputemscofield_37 has a reputation beyond reputemscofield_37 has a reputation beyond reputemscofield_37 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Alıntı:
markrenton´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
verilen linkten patch'i indirebilmek için Rapid Premium Membership gerekiyor.. başka bi şekilde indiremez miyiz ? alternatif yok mudur ¿

şu anda free user'ı seçerek indirilebiliyor beyler patch.. hadi hayırlısı
bende hala bu dosya premium içindir gibisinden bişeyler söylüyor. modemi de resetledim bikaç defa yine işe yaramadı. sen nası başardın ya
mscofield_37 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2009, 17:20   #19
Mackali2161
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 44
Rep Seviyesi : Mackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond reputeMackali2161 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Premium sorunu oLanlar için JDownloader programını kurmalarını tavsiye ederim..Ben kendim çözdüm bu sorunu bu şekilde..Rapidshare herkesi premium yapmak için böyle bi uygulamaya gitti herhalde..Oyunun patch ni indirdiğinizde oyunu nereye kurduysanız oraya atın patch dosyasını yoksa update edemezsinizz...Sonrada crack dosyasını bi zahmet içine atın..İyi oyunLar..
Mackali2161 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-11-2009, 17:51   #20
markrenton
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Karizma
Rep Seviyesi : markrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond reputemarkrenton has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Alıntı:
mscofield_37´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende hala bu dosya premium içindir gibisinden bişeyler söylüyor. modemi de resetledim bikaç defa yine işe yaramadı. sen nası başardın ya
yok ben de başaramadım zaten indirme bitmek üzereyken iptal oldu nedense çaktılar mı durumu n'olduysa artık şimdi ben de indiremiyorum yine =)

scofield su anda yine free oldu =) bakalım bu kez indirebilecek miyim.. bi olaylar var rapid'de ama çözemedim henüz..
markrenton isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
101, 2010, cdsiz, crack, dvd, football, manager, oynama, patch, yama

Seçenekler
Stil