Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| | #1 |
| Fifa Manager 2010 Para Hilesi - Hile kodları - Oyun Hilesi Dosyaları ; C:\Program Files\EA SPORTS\FIFA MANAGER 10\private_items dizini takip edin car.txt gorusunuz uzerine yazdirin oyna girin ve özel kariyer bolumunden araba satin alin untmayin ilk arabayi alacaksiniz ve ilk arabanin fiyati soyle -800 falan kusuru var unuttum satin alin cekinmeyin alin aldiniz dimi otomatikmen hesapiniza 800 mil olacak ok buraya kadar anladik yaptiniz bunu simidi (ha unutmadan arabayi satmayin) 800,de 80 mil dusersiniz sonra oyunu kayit edip cikin ve ekteki 2car.txt alin basindaki 2 silin ve ayni dizin icine atin ve oynunuza geri donup milyoner olarak kulubu alin para bagilayin ne isterseniz onu yapin ok kolay gelsin | |
| | |
| |
| | #2 |
| 139 kere bakilmis ama tesekur etmemisniz caniniz sagolsun yakinda bir kac basit eklentiyle geneden burda olacagim | |
| | |
| | #3 |
| ya kardes ben bu fıfa managerde 2010 da oyunda car bolumunu goremedım ne yaptıysamda bulamadım nerden alınıyo araba yaw | |
| | |
| | #4 |
| kariyer bolumunden kariyerime gir özel yasantim femilen car falan yazar buraya ulastnmi arabayi gore bilirsin irinci araba zaten olasa yapasansan yaz bir sekilde haledelim | |
| | |
| | #5 |
| eyvallah sağolasın ama birşey soraağım kulübün mali değerine mi etki ediyor bu para yani demek istediğim kişişel para mı yoksa kulübün mali parasımı yani oyunun ana haber menüsünde kulübün mali değeri yazan paramı bu para kulübün finansal parasımı kısada :D oyuncu trasnferlerinde stad gelişimnde felan kullanabilirmiyiz o para mı bvu? Çok mu karışık sordum :D Cevaplarsan sevinirim :) | |
| | |
Friend Sites | sohbet /
chat /
en güzel oyunlar /
kız /
3doyun.com /
ukash /
Oyun Goo /
Oyun /
Mario Oyunları /
silah oyunları /
ateş ve su 4 /