| |||||||
| Flash Oyunlar | FO-Çarşı | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Ninja Ninjada bana kalırsa heraman Hp Dex Str sıralaması olmalıdır ben kendım ninjayı okcu olarak kullanıodum (sizede ole tafsiye ederim) ve kendimden yuksek lwlleri kesebılıodum ... Savaşcı Savaşçıda aslında çok acık str ve hp ama str oncelikli yaparsanız daha ck isinize yarar.Ben kendım bu taktiği kullanırdım bi zamanalr pişmanda deilim Şaman Şamanlarda tek diyeceğim HP arkadaşım şaman ustası ve hep hp ye verir Sura Suralar biraz karışıkdır kimi str kimi int kimi hp der ama ben kendı taktıgımı soyliyim hp 30 a gelsin str 25 gerisini int Bu dediklerimi yapıpda pişman olan kimse yoktur. | |
| | |
| | #2 |
| ¢нιєƒ єχє¢υтινє ![]() Bağımlılık Yapabilir! Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Konuları: 2344 Yaş: 40 Rep Gücü : 24145571547 Rep Puanı : 2147483647 Rep Seviyesi : Banka: 1,123.87 Bağışla | Teşekkürler ciğerim ![]() ![]() Forum kurallarına uymayanlar ikaz edilmeden siteden uzaklaştırılacaktır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özel Mesaj atmayın,OKUMUYORUM;sorunlarınızı ilgili konu üzerinden belirtin... Oyun Partlarını ''Oyun Bilgileri'' altında bulunan ''Linkleri Göster'' butonuna tıklayarak görebilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] █║▌│ █║▌ ║││█║█║ © Copyright FullOyun... 2003-2008 ® |
| | |
| | #3 | |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! Üyelik tarihi: Aug 2008
Konuları: 9 | Alıntı:
| |
| | |
| | #4 | |
| Ba$kan :P ![]() Bağımlılık Yapabilir! Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: Istanbul
Konuları: 2504 Yaş: 46 Rep Gücü : 24145571547 Rep Puanı : 64764010 Rep Seviyesi : Banka: 2,244,720.80 Bağışla | Alıntı:
![]() ![]() TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ!! ![]() [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] | |
| | |
| | #5 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! Üyelik tarihi: Aug 2008
Konuları: 9 | Arkadaş Ko Player keşke Metin2 ye başlasada Ko yu bıraksa .. Ko sanaL beLaLarın en büyükLerindendir bn kendimden örnek oLarak soyLuyorm |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |