| |||||||
| Flash Oyunlar | FO-Çarşı | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Yapmanız Gereken Şey Basit; Aşağıdaki Link 'ten MSCOMCTL.OCX Dosyasını İndiriyoruz, ttp://oyunariyoz.tr.gg/MultiHack-de-Hata-Alanlar-.htm ßASINA H EKLEYİN !! İndirdiğiniz Dosyayı Sağ Tuş Kes Diyip, C:/Windows/System/ Klasörünün İçine Yapıştırıyoruz. Ve Sorundan Kurtuluyoruz. Eğer Yine olmadı Diosanız, İndirdiğiniz Dosyayı Multi Hack 2.0 'ın Olduğu Klasörün İçine Atıp Deneyin. > ID ve Şifrenizi yazıp hesabınızı AÇIN > Şimdi karakter seçme yerindeyiz. Oyunu wlogo tuşu ile (klavyenin sol alt köşesinde ctrl ve alt tuşunun ortasında) aşağı alın. M2 Multi Hacki Çalıştırın!!!! > İyi hackler HİÇBİR HATA ALMIYORUM, AMA OYUN AÇILMIYOR/HİLE ÇALIŞMIYOR: Bunun nedeni yeni patch ile hile yapımımın önlenmesidir Eğer m2xp vb. programlarla oyunu açmaya çalıştıysanız oyun açılmaz Hilenin çalışnmamasının nedeni yeni patchla hilelerin önüne geçilmesidir. Sadece M2 Multi Hack 2.7 ile hile oluyor diğer sürümlerinde hile çalışmıyor.... | |
| | |
| | #2 |
| ¢нιєƒ єχє¢υтινє ![]() Bağımlılık Yapabilir! Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Konuları: 2344 Yaş: 40 Rep Gücü : 24145571547 Rep Puanı : 2147483647 Rep Seviyesi : Banka: 1,123.87 Bağışla | Teşekkürler... ![]() Forum kurallarına uymayanlar ikaz edilmeden siteden uzaklaştırılacaktır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özel Mesaj atmayın,OKUMUYORUM;sorunlarınızı ilgili konu üzerinden belirtin... Oyun Partlarını ''Oyun Bilgileri'' altında bulunan ''Linkleri Göster'' butonuna tıklayarak görebilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] █║▌│ █║▌ ║││█║█║ © Copyright FullOyun... 2003-2008 ® |
| | |
| | #3 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! Üyelik tarihi: Dec 2008
Konuları: 0 | arkadaşlar yalan atıyor!!! windows sistem klasörüne sakın atmayın pc çöker |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |