| |||||||
| Flash Oyunlar | FO-Çarşı | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Bu günlerde silkroad cok dolu girilmiyor ben galba bir taktik buldum Anlatıyorum: ilk önce bu yeni cıkan serverlar hep aldıgı için onlardan bir tanesine giriyoruz girdigimiz serverda bi char yoqsa bir tane acıyoruz.(char varsa acmayın!!)Daha sonra cancel diyoruz ve terar o servera girip cancelıyorum bu işlemi en az 2-3 kere yapın.Ondan sonra girecegimiz serverı seciyoruz ve tıklıyoruz %70 oranla oyundayız Bu işlemi cok cabuk yapınız image kodunu hızlı yazınız aynı şeklide ID ve PW yi de. Bir cok kez denedim %70 lik bir oran elde ettim!! | |
| | |
| | #2 |
| ¢нιєƒ єχє¢υтινє ![]() Bağımlılık Yapabilir! Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Konuları: 2344 Yaş: 40 Rep Gücü : 24145571547 Rep Puanı : 2147483647 Rep Seviyesi : Banka: 1,123.87 Bağışla | Teşekkürler... ![]() Forum kurallarına uymayanlar ikaz edilmeden siteden uzaklaştırılacaktır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özel Mesaj atmayın,OKUMUYORUM;sorunlarınızı ilgili konu üzerinden belirtin... Oyun Partlarını ''Oyun Bilgileri'' altında bulunan ''Linkleri Göster'' butonuna tıklayarak görebilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] █║▌│ █║▌ ║││█║█║ © Copyright FullOyun... 2003-2008 ® |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |