| |||||||
| Flash Oyunlar | FO-Çarşı | Kayıt ol | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et |
| | #1 |
| Açıkcası Hile Değil Ama Bakın Ben Bunu Yemin Ederim Denedim Ve Sonuçlarını Söleyecem Sizlere öncelikle Görev Yerinize Giddiğinizde Etrafa Yayılmayın Dar Ama Canavarı Bol Bi Alan Bulun Orda Kasın Yani Canavar Kesdiğiniz Alan Ufak Olsun Burda Ne Kadar Uzun Kalırsan Orda Sana Item Düşme Olasılığı Misal % 30 Ise Sen Belli Bir Alanda Kesdinmi %50 - 60 Civarına çıkıyo Ama Geniş Bi Alana Yayılırsanız Yani Sabit Durmadan Keserseniz Bi Orda Bi Burda Emişn Olun 1 Hafta Dai Kesseniz Görev Yapsanız Item çıkmaz Not : Bunu Bana Bi Vietnamlı Kişi Söledi Ben Inanmadaım Açıkcası Ama Denedim Ve Pişman Olmadım Sizde Deneyin Korkmayın Bişe Kaybetmezsiniz Ve Emin Olun Burda Bana Tşk Mesajları Geleceğine Adım Gibi Eminim | |
| | |
| | #2 |
| ¢нιєƒ єχє¢υтινє ![]() Bağımlılık Yapabilir! Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Konuları: 2344 Yaş: 40 Rep Gücü : 24145571547 Rep Puanı : 2147483647 Rep Seviyesi : Banka: 1,123.87 Bağışla | Teşekkürler... ![]() Forum kurallarına uymayanlar ikaz edilmeden siteden uzaklaştırılacaktır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özel Mesaj atmayın,OKUMUYORUM;sorunlarınızı ilgili konu üzerinden belirtin... Oyun Partlarını ''Oyun Bilgileri'' altında bulunan ''Linkleri Göster'' butonuna tıklayarak görebilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] █║▌│ █║▌ ║││█║█║ © Copyright FullOyun... 2003-2008 ® |
| | |
| | #4 |
| ¢нιєƒ єχє¢υтινє ![]() Bağımlılık Yapabilir! Üyelik tarihi: Mar 2008 Bulunduğu yer: İstanbul
Konuları: 2344 Yaş: 40 Rep Gücü : 24145571547 Rep Puanı : 2147483647 Rep Seviyesi : Banka: 1,123.87 Bağışla | Sen açtığın konuların editörlüğünü yada uploadlarını hep sen mi yaptın? ![]() Forum kurallarına uymayanlar ikaz edilmeden siteden uzaklaştırılacaktır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Özel Mesaj atmayın,OKUMUYORUM;sorunlarınızı ilgili konu üzerinden belirtin... Oyun Partlarını ''Oyun Bilgileri'' altında bulunan ''Linkleri Göster'' butonuna tıklayarak görebilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] █║▌│ █║▌ ║││█║█║ © Copyright FullOyun... 2003-2008 ® |
| | |
| | #5 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! Üyelik tarihi: Nov 2008
Konuları: 0 | Çok saol ama işe yaramıyor.Onla ilgisi yok galba onun benim bildiğime göre aynı canavar türünden ne kadar çok kesersen ihtimal o kadar çok oluyor. Ben denedim Örneğin:Adventurer Stone görevini alıp Tomb'un kalesine gittim.Biliyorsunuz adventurer stone hem broken stone ghost'lardan hem de normal stone ghost'lardan düşüyor.Ben sadece broken stone ghost kestim.Görev bitince 6 tane item düştü.Başka bir charda hem broken hemde normal stone ghost kesince hiç item düsmedi ![]() |
| | |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |