Daha kesin sonuçlara ulaşmak için alttaki aramayı kullanın.! (Site içi aramadır)
Oyun indir, Oyun Download, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar

Oyun indir

Oyun Download

Geri git   Oyun indir, Oyun Download, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar > Online Oyunlar > Silk Road Online > Silkroad Görevleri ve İpuçları

Flash Oyunlar FO-Çarşı Kayıt ol Yardım Üye Listesi Ajanda Arama Bugünki Mesajlar Forumları Okundu Kabul Et
Alt 15-10-2008, 23:22   #1
Nero
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

Nero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konuları: 48
Karizma
Rep Gücü : 85054
Rep Puanı : 13508462
Rep Seviyesi : Nero has a reputation beyond repute Nero has a reputation beyond repute Nero has a reputation beyond repute Nero has a reputation beyond repute Nero has a reputation beyond repute Nero has a reputation beyond repute Nero has a reputation beyond repute Nero has a reputation beyond repute Nero has a reputation beyond repute Nero has a reputation beyond repute Nero has a reputation beyond repute
FTL / Çarşı FTL: 7,728.11
Banka: 0.00
Bağışla
Oyun Birinciliklerim
Hediyelerim
Standart İtem düşürmenin küçük bir yolu

Açıkcası Hile Değil

Ama Bakın Ben Bunu Yemin Ederim Denedim Ve Sonuçlarını Söleyecem Sizlere öncelikle Görev Yerinize Giddiğinizde Etrafa Yayılmayın Dar Ama Canavarı Bol Bi Alan Bulun Orda Kasın Yani Canavar Kesdiğiniz Alan Ufak Olsun Burda Ne Kadar Uzun Kalırsan Orda Sana Item Düşme Olasılığı Misal % 30 Ise Sen Belli Bir Alanda Kesdinmi %50 - 60 Civarına çıkıyo Ama Geniş Bi Alana Yayılırsanız Yani Sabit Durmadan Keserseniz Bi Orda Bi Burda Emişn Olun 1 Hafta Dai Kesseniz Görev Yapsanız Item çıkmaz

Not : Bunu Bana Bi Vietnamlı Kişi Söledi Ben Inanmadaım Açıkcası Ama Denedim Ve Pişman Olmadım Sizde Deneyin Korkmayın Bişe Kaybetmezsiniz Ve Emin Olun Burda Bana Tşk Mesajları Geleceğine Adım Gibi Eminim
Nero isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 16-10-2008, 00:05   #2
Tomb Raider
¢нιєƒ єχє¢υтινє
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

Tomb Raider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konuları: 2344
Karizma
Rep Gücü : 24145571547
Rep Puanı : 2147483647
Rep Seviyesi : Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute
FTL / Çarşı FTL: 816,405.51
Banka: 1,123.87
Bağışla
Oyun Birinciliklerim Tetris Champion!
Hediyelerim

Teşekkürler...

Forum kurallarına uymayanlar ikaz edilmeden siteden uzaklaştırılacaktır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Özel Mesaj atmayın,OKUMUYORUM;sorunlarınızı ilgili konu üzerinden belirtin...

Oyun Partlarını ''Oyun Bilgileri'' altında bulunan ''Linkleri Göster'' butonuna tıklayarak görebilirsiniz.

█║▌│ █║▌ ║││█║█║
© Copyright FullOyun... 2003-2008 ®

Tomb Raider isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 17-10-2008, 21:32   #3
mcnibble
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

mcnibble - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konuları: 12
Karizma
Rep Gücü : 298
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : mcnibble has a reputation beyond repute mcnibble has a reputation beyond repute mcnibble has a reputation beyond repute mcnibble has a reputation beyond repute mcnibble has a reputation beyond repute mcnibble has a reputation beyond repute mcnibble has a reputation beyond repute mcnibble has a reputation beyond repute mcnibble has a reputation beyond repute mcnibble has a reputation beyond repute mcnibble has a reputation beyond repute
FTL / Çarşı FTL: 3,786.97
Bağışla
Oyun Birinciliklerim
Hediyelerim

Alıntı Aynısı Başka Forumda Gördüm
mcnibble isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-10-2008, 00:13   #4
Tomb Raider
¢нιєƒ єχє¢υтινє
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

Tomb Raider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konuları: 2344
Karizma
Rep Gücü : 24145571547
Rep Puanı : 2147483647
Rep Seviyesi : Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute Tomb Raider has a reputation beyond repute
FTL / Çarşı FTL: 816,405.51
Banka: 1,123.87
Bağışla
Oyun Birinciliklerim Tetris Champion!
Hediyelerim

Alıntı:
mcnibble´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Alıntı Aynısı Başka Forumda Gördüm

Sen açtığın konuların editörlüğünü yada uploadlarını hep sen mi yaptın?

Forum kurallarına uymayanlar ikaz edilmeden siteden uzaklaştırılacaktır.

Özel Mesaj atmayın,OKUMUYORUM;sorunlarınızı ilgili konu üzerinden belirtin...

Oyun Partlarını ''Oyun Bilgileri'' altında bulunan ''Linkleri Göster'' butonuna tıklayarak görebilirsiniz.

█║▌│ █║▌ ║││█║█║
© Copyright FullOyun... 2003-2008 ®

Tomb Raider isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-11-2008, 20:29   #5
Lordelf
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

Lordelf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konuları: 0
Karizma
Rep Gücü : 23
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : Lordelf has a reputation beyond repute Lordelf has a reputation beyond repute Lordelf has a reputation beyond repute Lordelf has a reputation beyond repute Lordelf has a reputation beyond repute Lordelf has a reputation beyond repute Lordelf has a reputation beyond repute Lordelf has a reputation beyond repute Lordelf has a reputation beyond repute Lordelf has a reputation beyond repute Lordelf has a reputation beyond repute
FTL / Çarşı FTL: 8.00
Bağışla
Oyun Birinciliklerim
Hediyelerim

Çok saol ama işe yaramıyor.Onla ilgisi yok galba onun benim bildiğime göre aynı canavar türünden ne kadar çok kesersen ihtimal o kadar çok oluyor.
Ben denedim Örneğin:Adventurer Stone görevini alıp Tomb'un kalesine gittim.Biliyorsunuz adventurer stone hem broken stone ghost'lardan hem de normal stone ghost'lardan düşüyor.Ben sadece broken stone ghost kestim.Görev bitince 6 tane item düştü.Başka bir charda hem broken hemde normal stone ghost kesince hiç item düsmedi
Lordelf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler
Stil