Full Oyun


Kırık link yok mu arkadaşlar? Tıklayın bildirin biz de düzeltelim..!

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

                                       
Geri git   Full Oyun > FullOyun.Com Hakkında Genel > Oyun Hakkında Sorunlarınız

Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz..

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06-02-2012, 13:42   #6 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
doganbjk37 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 2
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 207
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : doganbjk37 has a reputation beyond reputedoganbjk37 has a reputation beyond reputedoganbjk37 has a reputation beyond reputedoganbjk37 has a reputation beyond reputedoganbjk37 has a reputation beyond reputedoganbjk37 has a reputation beyond reputedoganbjk37 has a reputation beyond reputedoganbjk37 has a reputation beyond reputedoganbjk37 has a reputation beyond reputedoganbjk37 has a reputation beyond reputedoganbjk37 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Batman arkham city save sorunu


beyler oyunu yerel disk c program files in içine kurun ozaman windows live açılıyor
doganbjk37 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 06-02-2012, 13:51   #7 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
muratcao1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 176
Konular: 34
Yaş: 18
Karizma
Rep Gücü : 1748
Rep Puanı : 159928
Rep Seviyesi : muratcao1 has a reputation beyond reputemuratcao1 has a reputation beyond reputemuratcao1 has a reputation beyond reputemuratcao1 has a reputation beyond reputemuratcao1 has a reputation beyond reputemuratcao1 has a reputation beyond reputemuratcao1 has a reputation beyond reputemuratcao1 has a reputation beyond reputemuratcao1 has a reputation beyond reputemuratcao1 has a reputation beyond reputemuratcao1 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Batman arkham city save sorunu


windosw live açıldıktan sonra create new profileye bas sonra metni okuyormuş gibi aşşaı indir sonra en aşağıda mavi yazı varo yazıya tıkla kullanıcı adı seç benimki muratcan sonra save sorunu bitti.
muratcao1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 07-02-2012, 21:34   #8 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
ahmet1043 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 256
Konular: 18
Yaş: 19
Karizma
Rep Gücü : 193
Rep Puanı : 2864
Rep Seviyesi : ahmet1043 has a reputation beyond reputeahmet1043 has a reputation beyond reputeahmet1043 has a reputation beyond reputeahmet1043 has a reputation beyond reputeahmet1043 has a reputation beyond reputeahmet1043 has a reputation beyond reputeahmet1043 has a reputation beyond reputeahmet1043 has a reputation beyond reputeahmet1043 has a reputation beyond reputeahmet1043 has a reputation beyond reputeahmet1043 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Batman arkham city save sorunu


oyun kurulumunda windowslive var onu ayrıca kurcaksın oyunkurulumuyla beraber değil o gerisi arkadaşların anlattığu gibi zaten
ahmet1043 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 10-02-2012, 17:06   #9 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
korkuluk13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Nov 2008
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 64
Konular: 1
Yaş: 28
Karizma
Rep Gücü : 241
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : korkuluk13 has a reputation beyond reputekorkuluk13 has a reputation beyond reputekorkuluk13 has a reputation beyond reputekorkuluk13 has a reputation beyond reputekorkuluk13 has a reputation beyond reputekorkuluk13 has a reputation beyond reputekorkuluk13 has a reputation beyond reputekorkuluk13 has a reputation beyond reputekorkuluk13 has a reputation beyond reputekorkuluk13 has a reputation beyond reputekorkuluk13 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Batman arkham city save sorunu


klasik oyun içinde bir türlü game for windows live çıkmıyor home tuşuna basmama rağmen, son sürümünü indirdim sorun düzelmedi oyunu c:/program files a attım öle denedim yine olmadı hepsini sildim. game for windows'u yükledim daha sonra oyunu tekrar kurdum sonuç yine aynı . google'da aynı problemi paylaşanlar var fakat cevaplar hep aynı . acaba windows'u tekrar mı kurmam gerekmekte format atmaya üşeniyorum fakat son çare bu gibi
evet farkındayım gayet düzensiz bir yazı olmuş ama sinirden ne yapacağamı bilmiyorum
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
korkuluk13 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 03-06-2012, 16:31   #10 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 23
Konular: 1
Yaş: 33
Karizma
Rep Gücü : 197
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : muhammed47 has a reputation beyond reputemuhammed47 has a reputation beyond reputemuhammed47 has a reputation beyond reputemuhammed47 has a reputation beyond reputemuhammed47 has a reputation beyond reputemuhammed47 has a reputation beyond reputemuhammed47 has a reputation beyond reputemuhammed47 has a reputation beyond reputemuhammed47 has a reputation beyond reputemuhammed47 has a reputation beyond reputemuhammed47 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Batman arkham city save sorunu


Alıntı:
bedirrr´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
save dosyası lazım ras'a gül bölümünde kılıcı atamıyorum ondan sonraki bölümleri oynamak için save game atabilecek var mı?
batman arkham city ' i kurduğun klasöre gel binaires klasörüne gir win32 klasörüne gir BmLauncher.exe yi aç settingsten ayarları düşür hepsini low disable ve no ayarları yap resolution muydu adı onu en sona düşür 680x gibi bişey olicak bunları yap ve oyunu başlat sorun çözüldü iyi oyunlar.

windows live sorunu olanlar http://www.xbox.com/en-GB/LIVE/PC/DownloadClient bu siteden download tuşuna basığ indirsin kurarken bi sorun çıkarsa ben pc yi format atıp çözdüm kurulum bittiğinde oyuna girin klavyeden home tuşuna basın yukardan bi ekran çıkacak çıkmasa bilmiyorum ordan ofline profil ile ilgili bir şey yazıyor ona tıklayın gerisini siz yaparsınız ya da local profil kuracaksınız online profile taçamazsınız oyunu satın almanız gerekir.

Konu muhammed47 tarafından (03-06-2012 Saat 16:38 ) değiştirilmiştir..
muhammed47 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
arkham, batman, city, save, sorunu

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:49 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
www.FullOyun.com
Yandex.Metrica

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34