Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz.. |
![]() |
| | Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Bully: Scholarship Edition (PC) - Donma sorunu Bully: Scholarship Edition (PC) - Donma sorunu oyunu açtıktan sora en başta loading sırasında bu hata yı veriyor sonra play game diyorum story kısmında bi sorun yok ama sonra tekrar bi loading kısmı daha var orada oyun tıkanıp kalıyo direct x 9.0 c yükledim gene fayda etmedi yanacı sitelerde ve türk forumlarda baktım bir sürü şey denmiş hepsini denedim ama bi türlü olmadı bu sorunu çözenler yardımcı olanlara şimdi den teşşürkürler ![]() | |
| | |
| |
| | #2 |
| http://www.fulloyun.com/f34/directx-9-0c-subat-2010-oyunlarda-yuksek-performans-39149/ Bunu bir deneyiniz ayrıca sisteminizi tam yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. | |
| | |
| | #3 | |
| Cevap: Bully: Scholarship Edition (PC) - Donma sorunu Alıntı:
![]() oyunu daha önce kurmuştum ama directx sorunu çıkarmamaıştı ses kartının uyumsuz olmasına imkan yok driverlarda bi türlü çare olmadı | ||
| | |
| | #4 |
| Cevap: Bully: Scholarship Edition (PC) - Donma sorunu soruna yardımcı olabilecek varsa buda oyunun iso dosyası oyunu sorunsuz çalıştırabilenler pc de neler yüklü bi söylerlerse çok yardımları dokunur bully repack | |
| | |
Friend Sites | sohbet /
chat /
en güzel oyunlar /
kız /
3doyun.com /
ukash /
Oyun Goo /
Oyun /
Mario Oyunları /
silah oyunları /
ateş ve su 4 /