Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| | #51 |
| mrb benim pc deki sistem kuvvetli oynatıyorda ben bir türlü oyuna başlayamadım yaw4 adam var seceneklerden herhangi birini seciyorum ama sectiğim an geri menüye dönüyor yardım edebilirmisiniz. | |
| | |
| | #53 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | amma sorunlu oyunmus benımde karanlık ekran sorunum var ama galiba çözümü yok söylenenlerin hepsini denedim olmuo crisisi catır catır oynatan pc de yada ekranda ne sorun olabilir ki en iyis silmek sanırım ![]() ![]() |
| | |
| | #54 | |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | Alıntı:
| |
| | |
| | #55 | |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | Alıntı:
Öncelikle aşağıdaki adresten save dosyasını indirin Call of Duty 5: World at War - Save Dosyası - %100 Daha sonra indirdiğiniz save dosyasının rarından cıkan Activision klasörünü kopyalayın.. C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız neyse\Local Settings\Application Data (Local settings dosyası genelde gizli dosyadır.. Göremeyenler için ; Penceredeki Araçlar sekmesini tıklayın ve Görünüm/ Klasör seçeneklerine gelin.. Ordan "Gizli Dosyaları Göster" seçeneğini işaretleyerek Local settings klasörünü görebilirsiniz..) Sonra üstteki yolu izleyin ve oraya kopyaladığınız Activision klasörünü yapıştırın.. Değiştirilsin mi uyarısının hepsine EVET diyin ve oyuna baslayin sorunsuz oynayın Denenmiştir.. NOT:Vistada oyunu açamayanlar konunun başındaki save dosyasını C:\Users\Kullanıcıadı\AppData\Local içerisine atsınlar... burda yazanları yapın. | |
| | |