Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle,  Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar

Oyun indir

Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!

Rapid Premium Satın Alacaklar Tıklasın.. (Yenilendi)

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

FullOyun Facebook Grubu
Geri git   Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar > FullOyun.Com Hakkında Genel > Oyun Hakkında Sorunlarınız

Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz..

Seçenekler Stil
Alt 22-01-2009, 02:09   #51
apodayi26
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 85
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : apodayi26 has a reputation beyond reputeapodayi26 has a reputation beyond reputeapodayi26 has a reputation beyond reputeapodayi26 has a reputation beyond reputeapodayi26 has a reputation beyond reputeapodayi26 has a reputation beyond reputeapodayi26 has a reputation beyond reputeapodayi26 has a reputation beyond reputeapodayi26 has a reputation beyond reputeapodayi26 has a reputation beyond reputeapodayi26 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Call of Duty 5 Hataları ve çözümleri

mrb benim pc deki sistem kuvvetli oynatıyorda ben bir türlü oyuna başlayamadım yaw4 adam var seceneklerden herhangi birini seciyorum ama sectiğim an geri menüye dönüyor yardım edebilirmisiniz.
apodayi26 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-01-2009, 18:34   #52
ahmet2232
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 65
Rep Seviyesi : ahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

soloda oyunu başlatamıyorum hardı seciyorum ama oyun başlamıyor
ahmet2232 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2009, 01:03   #53
nebulabin
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 63
Rep Seviyesi : nebulabin has a reputation beyond reputenebulabin has a reputation beyond reputenebulabin has a reputation beyond reputenebulabin has a reputation beyond reputenebulabin has a reputation beyond reputenebulabin has a reputation beyond reputenebulabin has a reputation beyond reputenebulabin has a reputation beyond reputenebulabin has a reputation beyond reputenebulabin has a reputation beyond reputenebulabin has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

amma sorunlu oyunmus benımde karanlık ekran sorunum var ama galiba çözümü yok söylenenlerin hepsini denedim olmuo crisisi catır catır oynatan pc de yada ekranda ne sorun olabilir ki en iyis silmek sanırım
nebulabin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2009, 08:58   #54
ahmet2232
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 65
Rep Seviyesi : ahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond reputeahmet2232 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Alıntı:
FLeCh´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kolay gelsin arkadaşlar öncelikle elinize emeğine sağlık.Ben Cod solo ya giriyorum new game tıklıyorum seviyeyi seçiyorum tekrar new game geliyor . İlk Mission'u seçiyorum seviyeyi belirliyorum tekrar aynı menüye geliyor yani mission select'e geliyor ne yapmam gerekiyor bu durumda size zahmet yardımcı olabilirmisiniz.
save dosyasını yükleyiniz
ahmet2232 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-01-2009, 11:08   #55
Social Engineering
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

Social Engineering - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 259
Karizma
Rep Gücü : 21475006
Rep Puanı : 2147483647
Rep Seviyesi : Social Engineering has a reputation beyond reputeSocial Engineering has a reputation beyond reputeSocial Engineering has a reputation beyond reputeSocial Engineering has a reputation beyond reputeSocial Engineering has a reputation beyond reputeSocial Engineering has a reputation beyond reputeSocial Engineering has a reputation beyond reputeSocial Engineering has a reputation beyond reputeSocial Engineering has a reputation beyond reputeSocial Engineering has a reputation beyond reputeSocial Engineering has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Alıntı:
ahmet2232´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
soloda oyunu başlatamıyorum hardı seciyorum ama oyun başlamıyor
Mutlaka Okuyun : Oyuna giremeyenler aşağıdaki işlemleri yaparsa oyunu rahatlıkla açıp oynayabilir..

Öncelikle aşağıdaki adresten save dosyasını indirin
Call of Duty 5: World at War - Save Dosyası - %100

Daha sonra indirdiğiniz save dosyasının rarından cıkan Activision klasörünü kopyalayın..

C:\Documents and Settings\Kullanıcı Adınız neyse\Local Settings\Application Data
(Local settings dosyası genelde gizli dosyadır.. Göremeyenler için ; Penceredeki Araçlar sekmesini tıklayın ve Görünüm/ Klasör seçeneklerine gelin.. Ordan "Gizli Dosyaları Göster" seçeneğini işaretleyerek Local settings klasörünü görebilirsiniz..)

Sonra üstteki yolu izleyin ve oraya kopyaladığınız Activision klasörünü yapıştırın.. Değiştirilsin mi uyarısının hepsine EVET diyin ve oyuna baslayin sorunsuz oynayın Denenmiştir..

NOT:Vistada oyunu açamayanlar konunun başındaki save dosyasını C:\Users\Kullanıcıadı\AppData\Local içerisine atsınlar...

burda yazanları yapın.
Social Engineering isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
call, çözümleri, duty, hataları

Seçenekler
Stil