Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle,  Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar

Oyun indir

Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!

Rapid Premium Satın Alacaklar Tıklasın.. (Yenilendi)

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

FullOyun Facebook Grubu
Geri git   Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar > FullOyun.Com Hakkında Genel > Oyun Hakkında Sorunlarınız

Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz..

Seçenekler Stil
Alt 03-01-2009, 13:44   #16
likableboy
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Konular: 1
Karizma
Rep Gücü : 65
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : likableboy has a reputation beyond reputelikableboy has a reputation beyond reputelikableboy has a reputation beyond reputelikableboy has a reputation beyond reputelikableboy has a reputation beyond reputelikableboy has a reputation beyond reputelikableboy has a reputation beyond reputelikableboy has a reputation beyond reputelikableboy has a reputation beyond reputelikableboy has a reputation beyond reputelikableboy has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Call of Duty 5 Hataları ve çözümleri

cvp için çok tşk dediklrini farfıyen yaptım bayada umıtlıydım fakat aynı hata dewam edyo bışey yapabılırmıyız (cod4 de yuklu boyle hata vermıyo)

likableboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2009, 17:13   #17
SØnderquist
Katy Perry amazing
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

SØnderquist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 50
Karizma
Rep Gücü : 278972
Rep Puanı : 27890545
Rep Seviyesi : SØnderquist has a reputation beyond reputeSØnderquist has a reputation beyond reputeSØnderquist has a reputation beyond reputeSØnderquist has a reputation beyond reputeSØnderquist has a reputation beyond reputeSØnderquist has a reputation beyond reputeSØnderquist has a reputation beyond reputeSØnderquist has a reputation beyond reputeSØnderquist has a reputation beyond reputeSØnderquist has a reputation beyond reputeSØnderquist has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Alıntı:
alihan11´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bende çok garip bi olay var solo ya tıklıyorum new game e tıklıyorum zorluk seciyorum tekrar new game menüsüne dönüyo???
cd keyden kaynaklanıyor
yeni cd key tıkla
indirdikten sonra

çalıştır > regedit >Hkey_local_machıne> software > activision> call of duty waw

cod key olanına indirdigin keyi yazıyorsun.
SØnderquist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2009, 21:24   #18
.GanqStàr.
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

.GanqStàr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 60
Karizma
Rep Gücü : 121
Rep Puanı : 6210
Rep Seviyesi : .GanqStàr. has a reputation beyond repute.GanqStàr. has a reputation beyond repute.GanqStàr. has a reputation beyond repute.GanqStàr. has a reputation beyond repute.GanqStàr. has a reputation beyond repute.GanqStàr. has a reputation beyond repute.GanqStàr. has a reputation beyond repute.GanqStàr. has a reputation beyond repute.GanqStàr. has a reputation beyond repute.GanqStàr. has a reputation beyond repute.GanqStàr. has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Eywallah נυѕтвσииєνιℓℓє
.GanqStàr. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2009, 22:00   #19
şüpheli
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 76
Rep Seviyesi : şüpheli has a reputation beyond reputeşüpheli has a reputation beyond reputeşüpheli has a reputation beyond reputeşüpheli has a reputation beyond reputeşüpheli has a reputation beyond reputeşüpheli has a reputation beyond reputeşüpheli has a reputation beyond reputeşüpheli has a reputation beyond reputeşüpheli has a reputation beyond reputeşüpheli has a reputation beyond reputeşüpheli has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

arkadaşlar selam,ben call of duty'i yükledim fakat masaüstü ikonuna tıkladığımda hiçbir şey çıkmıyor yani oyuna hiç giremiyorum,oyunu kaldırıp tekrar yükledim ama yine aynı şey..yardımcı olabilirmisiniz?
şüpheli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-01-2009, 16:03   #20
kaanay_27
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 65
Rep Seviyesi : kaanay_27 has a reputation beyond reputekaanay_27 has a reputation beyond reputekaanay_27 has a reputation beyond reputekaanay_27 has a reputation beyond reputekaanay_27 has a reputation beyond reputekaanay_27 has a reputation beyond reputekaanay_27 has a reputation beyond reputekaanay_27 has a reputation beyond reputekaanay_27 has a reputation beyond reputekaanay_27 has a reputation beyond reputekaanay_27 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Ellerinize emeğinize sağlık
Ama Benim Sorunm Da çıktı Ve sorunun Ne olduğunu anlamıyorum.
Siyah Ekran Geliyor Hiç Bir şey Göremiyorum .
Benim Pcnin Özelliğini Yazsam Acaba Bu pcde Oynayabilirmiyim :S:S
Sistem = Windows XP - SP2
İşlemci = Amd Athlon 64 Processor 3000+
Ram = 3.00 Gb Ram
Ekran Kartı = Ati Radeon 9550
Boş alan = 175 gb
kaanay_27 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
call, çözümleri, duty, hataları

Seçenekler
Stil