Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle,  Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar

Oyun indir

Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!

Rapid Premium Satın Alacaklar Tıklasın.. (Yenilendi)

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

FullOyun Facebook Grubu
Geri git   Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar > FullOyun.Com Hakkında Genel > Oyun Hakkında Sorunlarınız

Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz..

Seçenekler Stil
Alt 05-01-2009, 16:15   #21
eskibidost
MLs'
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

eskibidost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 135
Karizma
Rep Gücü : 276714
Rep Puanı : 27657911
Rep Seviyesi : eskibidost has a reputation beyond reputeeskibidost has a reputation beyond reputeeskibidost has a reputation beyond reputeeskibidost has a reputation beyond reputeeskibidost has a reputation beyond reputeeskibidost has a reputation beyond reputeeskibidost has a reputation beyond reputeeskibidost has a reputation beyond reputeeskibidost has a reputation beyond reputeeskibidost has a reputation beyond reputeeskibidost has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim Snake Champion! Chopper Challenge Champion! ATV Winter Challenge Champion! Aqua Massaqua Champion! Action Fish Champion! Helicopter Champion!
Standart Cevap: Call of Duty 5 Hataları ve çözümleri

Alıntı:
emınem´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
cod dosyası derken hangısı dostum ? hepsinde cod yazıyor gerçi ben tek tek dosyaların içine koydum yıne aynı hatayı verdı sorun ne onu tam anlasam kendımde uğraşacamda sorun neden kaynaklanıyor anlamadım kımsede bişey söylemıyor bu dandik forumda
Arkadaşım ÜsLubuna Dikkat Et Dandik 0Lan Sensin!
eskibidost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 01:09   #22
umutby
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 65
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : umutby has a reputation beyond reputeumutby has a reputation beyond reputeumutby has a reputation beyond reputeumutby has a reputation beyond reputeumutby has a reputation beyond reputeumutby has a reputation beyond reputeumutby has a reputation beyond reputeumutby has a reputation beyond reputeumutby has a reputation beyond reputeumutby has a reputation beyond reputeumutby has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Merhabalar,

Ben oyunun solosunda semper fi adlı ilk bölümünü bitirdim ondan sonrası açılmıyor hata verip programdan atıyor. Vista kullanıyorum. Ekran kartım 7300 GT, directX kasım güncellemesini yaptım, dedigim bolumu kasmadan sistem oynatiyor. GERİSİNİ NİYE açamıyor dersiniz ?
umutby isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 05:26   #23
zahmetet
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

zahmetet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 70
Rep Seviyesi : zahmetet has a reputation beyond reputezahmetet has a reputation beyond reputezahmetet has a reputation beyond reputezahmetet has a reputation beyond reputezahmetet has a reputation beyond reputezahmetet has a reputation beyond reputezahmetet has a reputation beyond reputezahmetet has a reputation beyond reputezahmetet has a reputation beyond reputezahmetet has a reputation beyond reputezahmetet has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

çok Tşkler
zahmetet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-01-2009, 20:43   #24
kraL.cs
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 65
Rep Seviyesi : kraL.cs has a reputation beyond reputekraL.cs has a reputation beyond reputekraL.cs has a reputation beyond reputekraL.cs has a reputation beyond reputekraL.cs has a reputation beyond reputekraL.cs has a reputation beyond reputekraL.cs has a reputation beyond reputekraL.cs has a reputation beyond reputekraL.cs has a reputation beyond reputekraL.cs has a reputation beyond reputekraL.cs has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Unhappy Cevap: Call of Duty 5 Hataları ve çözümleri

sorun 9>>> fps çoook düşük 10-15 arası.fps arttırmak için cfg indirdim işe yaramadı yardııııım
kraL.cs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-01-2009, 00:56   #25
cezax54
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

cezax54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Karizma
Rep Gücü : 77
Rep Seviyesi : cezax54 has a reputation beyond reputecezax54 has a reputation beyond reputecezax54 has a reputation beyond reputecezax54 has a reputation beyond reputecezax54 has a reputation beyond reputecezax54 has a reputation beyond reputecezax54 has a reputation beyond reputecezax54 has a reputation beyond reputecezax54 has a reputation beyond reputecezax54 has a reputation beyond reputecezax54 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

punkbuster hatası veriyor oyun içerisinde. Ne yapmam gerekiyor?
cezax54 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
call, çözümleri, duty, hataları

Seçenekler
Stil