Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle,  Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar

Oyun indir

Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!

Rapid Premium Satın Alacaklar Tıklasın.. (Yenilendi)

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

FullOyun Facebook Grubu
Geri git   Oyun indir, Oyun Download, Oyun Yükle, Full Oyun indir, Full Oyun Download, Full Oyunlar > FullOyun.Com Hakkında Genel > Oyun Hakkında Sorunlarınız

Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz..

Seçenekler Stil
Alt 25-06-2009, 16:06   #251
Daywalker---3
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

Daywalker---3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 13
Karizma
Rep Gücü : 11604
Rep Puanı : 1147851
Rep Seviyesi : Daywalker---3 has a reputation beyond reputeDaywalker---3 has a reputation beyond reputeDaywalker---3 has a reputation beyond reputeDaywalker---3 has a reputation beyond reputeDaywalker---3 has a reputation beyond reputeDaywalker---3 has a reputation beyond reputeDaywalker---3 has a reputation beyond reputeDaywalker---3 has a reputation beyond reputeDaywalker---3 has a reputation beyond reputeDaywalker---3 has a reputation beyond reputeDaywalker---3 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Call of Duty 5 Hataları ve çözümleri

Alıntı:
Hattat_Neyzen´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Oyunu silip tekrar yükledim ...

Başlarken bir sorun yok ...

Oynadın mı bilmiyorum ama mesela Sullıvan ın öldüğü yerdeki videoda takılıyor şu anda ve çöküyor oyun oraya kadar oynayabiliyorum ...
oyunu oynadım...yanlış hatırlamıosam bahsettiğin yer tam oyunun başladığı kontrolü ele aldığın yer...tam video biterken ve kontrolü sana verirken oyunda kasma olabilir...bu yüzden takılıo olabilir...oyuna başlamadan evvel grafik ayarlarını düşürmeyi dene istersen...hatta grafik detay ayarlarının yanısıra pixel boyutunu da düşürüp dene....eğer detay ayarlarını ve pixel boyutunu düşürünce sorunsuz çalışıosa ekran kartın oyun için biraz yetersiz kalıodur ama yine de düşük ayarlarda oynatabilecek düzeydedir....yok yine takılırsa o ayarları yapmana rağmen,ekran kartın oyunu oynatamayacak kadar yetersizdir bu da büyük ihtimalle ekran kartının pixel shader özelliğinde bi sorun yaşamasındandır.
Daywalker---3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2009, 17:28   #252
giritlisaka
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 49
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : giritlisaka has a reputation beyond reputegiritlisaka has a reputation beyond reputegiritlisaka has a reputation beyond reputegiritlisaka has a reputation beyond reputegiritlisaka has a reputation beyond reputegiritlisaka has a reputation beyond reputegiritlisaka has a reputation beyond reputegiritlisaka has a reputation beyond reputegiritlisaka has a reputation beyond reputegiritlisaka has a reputation beyond reputegiritlisaka has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

arkadaşlar oyunu kurdun ses var görüntü yok
giritlisaka isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2009, 17:32   #253
urchin
ZeKi ÇeWiK Ve AhLaKSıZıM
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

urchin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 15
Karizma
Rep Gücü : 8271
Rep Puanı : 817600
Rep Seviyesi : urchin has a reputation beyond reputeurchin has a reputation beyond reputeurchin has a reputation beyond reputeurchin has a reputation beyond reputeurchin has a reputation beyond reputeurchin has a reputation beyond reputeurchin has a reputation beyond reputeurchin has a reputation beyond reputeurchin has a reputation beyond reputeurchin has a reputation beyond reputeurchin has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Alıntı:
giritlisaka´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Ekran kartınızı güncelleyiniz lütfen
urchin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2009, 18:13   #254
oziarda2
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

oziarda2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 25
Karizma
Rep Gücü : 6447
Rep Puanı : 638173
Rep Seviyesi : oziarda2 has a reputation beyond reputeoziarda2 has a reputation beyond reputeoziarda2 has a reputation beyond reputeoziarda2 has a reputation beyond reputeoziarda2 has a reputation beyond reputeoziarda2 has a reputation beyond reputeoziarda2 has a reputation beyond reputeoziarda2 has a reputation beyond reputeoziarda2 has a reputation beyond reputeoziarda2 has a reputation beyond reputeoziarda2 has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim

Alıntı:
giritlisaka´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Yardım:Bionic Commando Rearmed Siyah Ekran Ses Var

Burdan yardım alabilirsin Aynı sorun bende de oldu .
oziarda2 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-06-2009, 18:49   #255
sberkeb
Üye
Yasal Uyarı
FullOyun
Bağımlılık Yapabilir!

sberkeb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 63
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : sberkeb has a reputation beyond reputesberkeb has a reputation beyond reputesberkeb has a reputation beyond reputesberkeb has a reputation beyond reputesberkeb has a reputation beyond reputesberkeb has a reputation beyond reputesberkeb has a reputation beyond reputesberkeb has a reputation beyond reputesberkeb has a reputation beyond reputesberkeb has a reputation beyond reputesberkeb has a reputation beyond repute
Oyun Birinciliklerim
Question Cevap: Call of Duty 5 Hataları ve çözümleri

abi 10 uncu bölümde loading te donuyor max payne isimli üyemize sordum oda crack dedi crack i tekrar yaptım so-lo ve multi çalışıyo bir cd ciye gitim pc yide götürdüm sağ üst köşede offline yazıyo onu devreden cıkartıp go online yapcakmışım yapamadım yardım bana şu linki verdiler:
http://rapidshare.com/files/16257991...r.FullOyun.rar
help me
sberkeb isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Tags
call, çözümleri, duty, hataları

Seçenekler
Stil