Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| | #251 |
| oyunu oynadım...yanlış hatırlamıosam bahsettiğin yer tam oyunun başladığı kontrolü ele aldığın yer...tam video biterken ve kontrolü sana verirken oyunda kasma olabilir...bu yüzden takılıo olabilir...oyuna başlamadan evvel grafik ayarlarını düşürmeyi dene istersen...hatta grafik detay ayarlarının yanısıra pixel boyutunu da düşürüp dene....eğer detay ayarlarını ve pixel boyutunu düşürünce sorunsuz çalışıosa ekran kartın oyun için biraz yetersiz kalıodur ama yine de düşük ayarlarda oynatabilecek düzeydedir....yok yine takılırsa o ayarları yapmana rağmen,ekran kartın oyunu oynatamayacak kadar yetersizdir bu da büyük ihtimalle ekran kartının pixel shader özelliğinde bi sorun yaşamasındandır. | |
| | |
| | #253 |
| ZeKi ÇeWiK Ve AhLaKSıZıM ![]() Bağımlılık Yapabilir! | |
| | |
| | #254 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | Yardım:Bionic Commando Rearmed Siyah Ekran Ses Var Burdan yardım alabilirsin Aynı sorun bende de oldu . |
| | |
| | #255 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | abi 10 uncu bölümde loading te donuyor max payne isimli üyemize sordum oda crack dedi crack i tekrar yaptım so-lo ve multi çalışıyo bir cd ciye gitim pc yide götürdüm sağ üst köşede offline yazıyo onu devreden cıkartıp go online yapcakmışım yapamadım yardım bana şu linki verdiler: http://rapidshare.com/files/16257991...r.FullOyun.rar help me ![]() ![]() |
| | |