Full Oyun


Kırık link yok mu arkadaşlar? Tıklayın bildirin biz de düzeltelim..!

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

                                       
Geri git   Full Oyun > FullOyun.Com Hakkında Genel > Oyun Hakkında Sorunlarınız

Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz..

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29-03-2010, 10:54   #1 (permalink)
Konu Sahibi
s.bulut66
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 10
Konular: 1
Yaş: 25
Karizma
Rep Gücü : 167
Rep Puanı : 1
Rep Seviyesi : s.bulut66 is an unknown quantity at this point
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Command & Conquer 4: Tiberian Twilight Tam ekran yapma !!


merhaba arkadaşlar,Command & Conquer 4: Tiberian Twilight oyununu indirdim fakat oyun tam ekran olmuyor.bilen varsa yardım lütfen !!!!

s.bulut66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Site Reklamları..
Alt 29-03-2010, 19:23   #2 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
bloklendro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 37
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 243
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : bloklendro has a reputation beyond reputebloklendro has a reputation beyond reputebloklendro has a reputation beyond reputebloklendro has a reputation beyond reputebloklendro has a reputation beyond reputebloklendro has a reputation beyond reputebloklendro has a reputation beyond reputebloklendro has a reputation beyond reputebloklendro has a reputation beyond reputebloklendro has a reputation beyond reputebloklendro has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Command & Conquer 4: Tiberian Twilight Tam ekran yapma !!


aYnı SOrun Bndede var 1280x1024 yAPtım Ama Yinede soL tarafa Hafif Kayık Oyun
bloklendro isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 29-03-2010, 19:48   #3 (permalink)
-Jeff Hardy-
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
-LeonidaS- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Nov 2009
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 3.720
Konular: 179
Yaş: 20
Karizma
Rep Gücü : 165545
Rep Puanı : 16521725
Rep Seviyesi : -LeonidaS- has a reputation beyond repute-LeonidaS- has a reputation beyond repute-LeonidaS- has a reputation beyond repute-LeonidaS- has a reputation beyond repute-LeonidaS- has a reputation beyond repute-LeonidaS- has a reputation beyond repute-LeonidaS- has a reputation beyond repute-LeonidaS- has a reputation beyond repute-LeonidaS- has a reputation beyond repute-LeonidaS- has a reputation beyond repute-LeonidaS- has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Command & Conquer 4: Tiberian Twilight Tam ekran yapma !!


Options'tan birşeyler yapmayı denediniz mi peki ?
-LeonidaS- isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2010, 00:03   #4 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
nos34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Jun 2009
Bulunduğu yer: Dünya
Mesajlar: 2.749
Konular: 208
Karizma
Rep Gücü : 1135
Rep Puanı : 83055
Rep Seviyesi : nos34 has a reputation beyond reputenos34 has a reputation beyond reputenos34 has a reputation beyond reputenos34 has a reputation beyond reputenos34 has a reputation beyond reputenos34 has a reputation beyond reputenos34 has a reputation beyond reputenos34 has a reputation beyond reputenos34 has a reputation beyond reputenos34 has a reputation beyond reputenos34 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 2
Beğendikleri: 1
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Command & Conquer 4: Tiberian Twilight Tam ekran yapma !!


Arkadaşım CTRL+ENTER tuşu veya ALT+ENTER tuşuyla oluyor ikisinden biri tam ekran yapıyor iyi oyunlar kolay gelsin.
nos34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 30-03-2010, 11:09   #5 (permalink)
Konu Sahibi
s.bulut66
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Mar 2010
Mesajlar: 10
Konular: 1
Yaş: 25
Karizma
Rep Gücü : 167
Rep Puanı : 1
Rep Seviyesi : s.bulut66 is an unknown quantity at this point
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Command & Conquer 4: Tiberian Twilight Tam ekran yapma !!


Alıntı:
nos34´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım CTRL+ENTER tuşu veya ALT+ENTER tuşuyla oluyor ikisinden biri tam ekran yapıyor iyi oyunlar kolay gelsin.
sağolasın kardeşim ama ctrl+enter veya alt+enter ilede olmuyor ama ayarlardan ekran boyutunu 1680-1050 yapınca tam ekran oldu bende:rolleyes:
s.bulut66 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
command, conquer, ekran, tam, tiberian, twilight, yapma

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 05:31 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
www.FullOyun.com
Yandex.Metrica

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34