Full Oyun


Kırık link bölümü hayli karışmıştı. Bende bütün mesajları sildim. Şimdi kırık linkleri TEKRAR bildirin biz de hemen yenileyelim!

OYUNXXX ile başlayan partların son part harici hepsi 1GB'dır. Eğer farklı boyutlarla karşılaşırsanız indirmeyin ve bunları bize bildirin!

                                                                       

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

Geri git   Full Oyun > FullOyun.Com Hakkında Genel > Oyun Hakkında Sorunlarınız

Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz..

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15-01-2010, 22:03   #1 (permalink)
Konu Sahibi
haykolik59
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
haykolik59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Jan 2009
Mesajlar: 29
Konular: 3
Karizma
Rep Gücü : 262
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : haykolik59 has a reputation beyond reputehaykolik59 has a reputation beyond reputehaykolik59 has a reputation beyond reputehaykolik59 has a reputation beyond reputehaykolik59 has a reputation beyond reputehaykolik59 has a reputation beyond reputehaykolik59 has a reputation beyond reputehaykolik59 has a reputation beyond reputehaykolik59 has a reputation beyond reputehaykolik59 has a reputation beyond reputehaykolik59 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Grand Theft Auto 4 Fatal error ws10 hatası verdi ??


oyun düzgün çalışıyordu sonra güncelleme yamasını kurdum sonra oyunu açmaya çalıştığımda bu hatayla karşılaştım Sp3 yüklü diğer herşey yüklü zaten olmasa oyun baştan açılmazdı sorun nasıl çözülür yardımcı olun lütfenn !!

haykolik59 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Site Reklamları..
Alt 16-01-2010, 14:57   #2 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
ovarlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Aug 2009
Mesajlar: 1.337
Konular: 103
Karizma
Rep Gücü : 2280
Rep Puanı : 201081
Rep Seviyesi : ovarlord has a reputation beyond reputeovarlord has a reputation beyond reputeovarlord has a reputation beyond reputeovarlord has a reputation beyond reputeovarlord has a reputation beyond reputeovarlord has a reputation beyond reputeovarlord has a reputation beyond reputeovarlord has a reputation beyond reputeovarlord has a reputation beyond reputeovarlord has a reputation beyond reputeovarlord has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Grand Theft Auto 4 Fatal error ws10 hatası verdi ??


SP2 de dene. SP3 full problem.
ovarlord isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2010, 16:38   #3 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Sep 2009
Bulunduğu yer: ιzмιт кöяƒєzι ;)
Mesajlar: 4.047
Konular: 226
Karizma
Rep Gücü : 194154
Rep Puanı : 19377992
Rep Seviyesi : Mélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 2
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Grand Theft Auto 4 Fatal error ws10 hatası verdi ??


Alıntı:
ovarlord´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
SP2 de dene. SP3 full problem.
Böyle saçma yorumlar yapacaksan hiç yapma.!
Oyun sp2de çalıştırmaz sp3 ŞART.
http://www.fulloyun.com/f85/gta-iv-fatal-error-sorunu-ile-ilgili-aciklama-%5Beng%5D-daha-fazla-bilgi-15289/ şurdan bak hatanın anlamına + Güncelleme yapmışın onun için crack olması gerek.? Crack yaptınmı?
Mélyy_41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2010, 16:54   #4 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
charizma4141 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 4.953
Konular: 91
Karizma
Rep Gücü : 257156
Rep Puanı : 25674579
Rep Seviyesi : charizma4141 has a reputation beyond reputecharizma4141 has a reputation beyond reputecharizma4141 has a reputation beyond reputecharizma4141 has a reputation beyond reputecharizma4141 has a reputation beyond reputecharizma4141 has a reputation beyond reputecharizma4141 has a reputation beyond reputecharizma4141 has a reputation beyond reputecharizma4141 has a reputation beyond reputecharizma4141 has a reputation beyond reputecharizma4141 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 1
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Grand Theft Auto 4 Fatal error ws10 hatası verdi ??


ya bu işletim sistemleri hakkında yok onda çalışırmı yok bunda çalışırmı arkadaşlar oyunlar her işletim sistemine göre ayrı ayrı yapılmıyor tüm sistemler destekliyor ve çalışıyor ne alaka sp2 veya sp3 vistada da çalışıyor win 7 de'de yorumlarınızla kafa karıştırmayın yanıltmayın insanları
charizma4141 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 16-01-2010, 17:00   #5 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Sep 2009
Bulunduğu yer: ιzмιт кöяƒєzι ;)
Mesajlar: 4.047
Konular: 226
Karizma
Rep Gücü : 194154
Rep Puanı : 19377992
Rep Seviyesi : Mélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 2
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Grand Theft Auto 4 Fatal error ws10 hatası verdi ??


Windows xpde sp3 gerekli.Ben bunu demek istedim.
Mélyy_41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
auto, error, fatal, grand, hatası, theft, verdi, ws10

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
GTA4 Fatal Error WS10 Hatası korsanemre Oyun Hakkında Sorunlarınız 15 15-03-2015 19:32
Yardım: Gta 4 fatal error ws10 hatası dalquielraphael Oyun Hakkında Sorunlarınız 3 03-11-2012 11:25
Grand Theft Auto 4 ws10 Hata SeaNwesT Oyun Hakkında Sorunlarınız 0 19-03-2012 20:26
Grand Theft Auto 4: Episodes From Liberty City ERROR... dfedargy Oyun Hakkında Sorunlarınız 4 11-06-2010 00:00
Yardım: Grand Theft Auto IV '' FATAL ERROR '' hatası !!! evliya_i rap Oyun Hakkında Sorunlarınız 5 20-10-2009 15:54


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 13:18 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
www.FullOyun.com
Yandex.Metrica

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33