Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz.. |
![]() |
| | Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Arkadaşlar gta IV'ü PC'de joystick ile oynayamıyormuyuz ?? ben ps 2 gta sa ve ps 3 de de alıştığım için klavye zor geliyor.analoglu joystick'i pc'ye taktım fakat hiç bir şekilde gta IV görmüyor.ne oyunda ne de menüde işlemiyor.kesinlikle usb ve joystick ile ilgili bir sorun yoktur.elimde senelerdir kullandığım 2 3 joystick var hepsini denedim.sadece GTA IV görmüyor.menüde kontrollere geldiğimde zaten klavye/gamepad gibi bir seçenek yok.ikiside bir arada verilmiş.fakat dediğim gibi her hangi bir reaksiyon yok.bilgisi olan lütfen yardım etsin .. Arkadaşlar bu yazıyı başka biyerden aldım ama benim sorunumda aynı bu şekildedir yardımlarınızı bekliyorum flood için çok özürdilerim | |
| | |
| |
| | #2 |
| Tam olarak emin değilim ama bende denemiştim joystikle okumamıştı heralde pcde oyun için desteklemiyor olabilir. | |
| | |
| | #3 |
| | |
| | |
| | #4 |
| XPADDER diye program var hacı onu dene kesin çözersin ve ya sen oyunda takarsan joystick i okumaz oyuna girmeden önce takmalısın mutlaka | |
| | |
![]() |
| Tags |
| 4ã¼, ä°le, gta, ile, joystick, oynamak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |
Friend Sites | sohbet /
chat /
en güzel oyunlar /
kız /
3doyun.com /