Full Oyun indir Download


Kırık link yok mu arkadaşlar? Tıklayın bildirin biz de düzeltelim..!

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

                                       
Geri git   Full Oyun indir Download > FullOyun.Com Hakkında Genel > Oyun Hakkında Sorunlarınız

Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz..

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20-02-2010, 17:19   #1 (permalink)
Konu Sahibi
Madrox
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 23
Konular: 5
Karizma
Rep Gücü : 192
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : Madrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Need for speed shift exe hatası


NEED FOR SPEED SHİFT HARİKA BIR OYUN BENIM ICIN FAKAT ONCELIKLE
D3DX9_41 ADLI HATAYI ALDIM SONRASINDA ISE HEMEN PhysXLoader.dll HATASI ALDIM BU HATANIN GIDERILMESINDE YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM LUTFEN

PhysXLoader.dll
PhysXLoader.dll
PhysXLoader.dll HATASI...

Madrox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Site Reklamları..
Alt 20-02-2010, 17:24   #2 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Sep 2009
Bulunduğu yer: ιzмιт кöяƒєzι ;)
Mesajlar: 4.061
Konular: 226
Karizma
Rep Gücü : 194125
Rep Puanı : 19377992
Rep Seviyesi : Mélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 2
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Need for speed shift exe hatası


genelde oyun motorları bazı destek modülleri ile çalışmaz fakat yeni oyunların bazılarında bu modüllerden bir kaçını görmekteyiz ve bu gidişle anlaşılan daha çok görecek gibiyiz.
benim aklıma gelen bir kaç oyun yazayım aşagıya ama bu hatayı veya PhysX ile ilgili bir hata veya uyarı ile karşılaşırsanız bu makale size yardımcı olacaktır büyük bi ihtimal ile.
ben nvidia da denedim sorun yok ayrıca ati readon hd 4670 te de gayet güzel çalışıyor.

Benim Bildigim PhysX Modülü ile Çalışan Bazı Oyunlar ;

Clutch
Batman: Arkham Asylum
Watchmen
Need For Speed: Shift

benim bildiklerimden bir kaçı.
yükledikten sonra sorun kalmadıgı için uyarı falan almıyorum Bu yüzden hangi oyunlarda var araştırmıyorum.
bu işlemi sadece 1 kere yapacagımız için sorun yok .
iyi çalışmalar.




oyunun kurulumu bittikten sonra crack ı uygulayın.
ve oyuna girin eger aşagıdaki gibi bir hata alır iseniz bu hatadan kurtulmak için 2 yöntem var.
ilk yöntemi deneyiniz ilk önce


Bilgisayarınıza "physxloader.dll" mevcut sistem klasörüne, dll dosyasını indirin.
95/98/Me - C:\Windows\System\physxloader.dll
Win NT / 2000 - C:\WINNT\System32\physxloader.dll
Win XP - C:\Windows\System32\physxloader.dll
Vista - C:\Windows\System32\physxloader.dll

Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Dosyayı bilgisayarınıza tanıtın. DLL
Başlat -> Çalıştır -> regsvr32 "physxloader.dll"

Kesin ve tam çözümdür.
Mélyy_41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2010, 17:27   #3 (permalink)
Konu Sahibi
Madrox
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 23
Konular: 5
Karizma
Rep Gücü : 192
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : Madrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Need for speed shift exe hatası


ALINTI OLDUGUNDAN BAHSETMEMISSIN EMEK HIRSIZLIGI YAPMA
genelde oyun motorları bazı destek modülleri ile çalışmaz fakat yeni oyunların bazılarında bu modüllerden bir kaçını görmekteyiz ve bu gidişle anlaşılan daha çok görecek gibiyiz.
benim aklıma gelen bir kaç oyun yazayım aşagıya ama bu hatayı veya PhysX ile ilgili bir hata veya uyarı ile karşılaşırsanız bu makale size yardımcı olacaktır büyük bi ihtimal ile.
ben nvidia da denedim sorun yok ayrıca ati readon hd 4670 te de gayet güzel çalışıyor.

Benim Bildigim PhysX Modülü ile Çalışan Bazı Oyunlar ;

Clutch
Batman: Arkham Asylum
Watchmen
Need For Speed: Shift

benim bildiklerimden bir kaçı.
yükledikten sonra sorun kalmadıgı için uyarı falan almıyorum Bu yüzden hangi oyunlarda var araştırmıyorum.
bu işlemi sadece 1 kere yapacagımız için sorun yok
iyi çalışmalar.




oyunun kurulumu bittikten sonra crack ı uygulayın.
ve oyuna girin eger aşagıdaki gibi bir hata alır iseniz bu hatadan kurtulmak için 2 yöntem var.
ilk yöntemi deneyiniz ilk önce


Bilgisayarınıza "physxloader.dll" mevcut sistem klasörüne, dll dosyasını indirin.
95/98/Me - C:\Windows\System\physxloader.dll
Win NT / 2000 - C:\WINNT\System32\physxloader.dll
Win XP - C:\Windows\System32\physxloader.dll
Vista - C:\Windows\System32\physxloader.dll

Bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Dosyayı bilgisayarınıza tanıtın. DLL
Başlat -> Çalıştır -> regsvr32 "physxloader.dll"



Link Kodu:
http://rapidshare.com/files/353368761/PhysXLoader.dll


kodu şöylece yapıştırıp enterleyiniz.
regsvr32 "physxloader.dll"


bunu denediniz ve olmadı hala hata alıyorsunuz yada oyuna giremiyorsunuz ?
diger yöntem ise şöyle PhysX Modülünü tanıtarak bu hatadan kurtulabilirsiniz.
aşagıdakilerden hangisi sizin sisteminiz ise onu indirip kurunuz.
Madrox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2010, 17:31   #4 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Sep 2009
Bulunduğu yer: ιzмιт кöяƒєzι ;)
Mesajlar: 4.061
Konular: 226
Karizma
Rep Gücü : 194125
Rep Puanı : 19377992
Rep Seviyesi : Mélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond reputeMélyy_41 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 2
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Need for speed shift exe hatası


Emek hırsızlığı yapmıyorum senin için araştırdım ve tam çözümü buldum buraya kopyaladım.Yoksa altına yazardım ben buldum ben yazdım diye.
Mélyy_41 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 20-02-2010, 17:40   #5 (permalink)
Konu Sahibi
Madrox
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 23
Konular: 5
Karizma
Rep Gücü : 192
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : Madrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond reputeMadrox has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Need for speed shift exe hatası


Afedersin :( Bir konuda daha yardım etmenı ıstıyorum sıyah ekran gelıyor ve gonderme hatası alıyorum sorun nedır acaba ?
Madrox isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
exe, hatası, hatasi, shift, speed

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:15 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
www.FullOyun.com
Yandex.Metrica

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34