Full Oyun


OYUNXXX ile başlayan partların son part harici hepsi 1GB'dır. Eğer farklı boyutlarla karşılaşırsanız indirmeyin ve bunları bize bildirin!

                                                                       

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

Kırık link yok mu arkadaşlar? Tıklayın bildirin biz de düzeltelim..!

Geri git   Full Oyun > FullOyun.Com Hakkında Genel > Oyun Hakkında Sorunlarınız

Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz..

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09-08-2010, 19:12   #1 (permalink)
Konu Sahibi
kemalboy
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
kemalboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 37
Konular: 6
Yaş: 25
Karizma
Rep Gücü : 204
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : kemalboy has a reputation beyond reputekemalboy has a reputation beyond reputekemalboy has a reputation beyond reputekemalboy has a reputation beyond reputekemalboy has a reputation beyond reputekemalboy has a reputation beyond reputekemalboy has a reputation beyond reputekemalboy has a reputation beyond reputekemalboy has a reputation beyond reputekemalboy has a reputation beyond reputekemalboy has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
"Steam must be running to play this game" hatası ???


Call of Duty: Modern Warfare 2 yi resimli anlatımdaki gibi bire bir kurdm.crackinide yaptığm halde oyunu açmak için tıkladığmda ekrana oyunun resmi çıkıyo açılcak gibi ouyor fakat şu hatayı veriyo :

" Steam must be running to play this game "

Ne yapmam lazım arkdadşlar, sorun nedir bi fikri olan varmı???

Teşkkür edrim

kemalboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Site Reklamları..
Alt 09-08-2010, 23:43   #2 (permalink)
CEM
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
Tomb Raider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Mar 2008
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 26.598
Konular: 2471
Yaş: 46
Karizma
Rep Gücü : 1453
Rep Puanı : 2147483647
Rep Seviyesi : Tomb Raider has a reputation beyond reputeTomb Raider has a reputation beyond reputeTomb Raider has a reputation beyond reputeTomb Raider has a reputation beyond reputeTomb Raider has a reputation beyond reputeTomb Raider has a reputation beyond reputeTomb Raider has a reputation beyond reputeTomb Raider has a reputation beyond reputeTomb Raider has a reputation beyond reputeTomb Raider has a reputation beyond reputeTomb Raider has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 53
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim Tournaments Won: 3

Standart Cevap: "Steam must be running to play this game" hatası ???


Konuda verilen Patchi uygulayınız..

http://www.fulloyun.com/f20/call-of-...m-patch-31233/

İmza
FİLEFACTORY LİNKLERİNE ULAŞMAK İÇİN DNS AYARLARINIZI AŞAĞIDAKİ DNS KODLARI İLE DEĞİŞTİRİNİZ

156.154.70.22

156.154.71.22


♦♦♦♦♦

UYGUNSUZ GÖRDÜĞÜNÜZ VE DÜZENLENMESİ GEREKEN MESAJ YADA KONULARI AŞAĞIDAKİ ADRESE KONU ADRESİNİDE
YAZARAK LÜTFEN BELİRTİN.

DÜZENLENMESİ GEREKEN KONU YADA MESAJ ADRESİ İÇİN TIKLA

♦♦♦♦♦

FORUM İÇERİSİNDE KIRIK LİNKE RASTLARSANIZ LÜTFEN AŞAĞIDAKİ ADRESTE BELİRTİN,UNUTMAYIN Kİ HER DAKİKA LİNKLERİ KONTROL ETMİYORUZ,YARDIMCI OLURSANIZ EN KISA ZAMANDA KIRIK LİNKLER YENİLENECEKTİR.

KIRIK LİNK İHBAR ADRESİ İÇİN TIKLA



©Copyright FullOyun & Since 2003
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Tomb Raider isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 14-11-2010, 16:53   #3 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 20
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 231
Rep Puanı : 2536
Rep Seviyesi : klavyecik has a reputation beyond reputeklavyecik has a reputation beyond reputeklavyecik has a reputation beyond reputeklavyecik has a reputation beyond reputeklavyecik has a reputation beyond reputeklavyecik has a reputation beyond reputeklavyecik has a reputation beyond reputeklavyecik has a reputation beyond reputeklavyecik has a reputation beyond reputeklavyecik has a reputation beyond reputeklavyecik has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: "Steam must be running to play this game" hatası ???


donma vardı şimdi bende murat o konudaki dosyayı kurup indirdikten sonra basladı bu sorun bendede daha önceden yoktu
klavyecik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2011, 01:20   #4 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Dec 2010
Mesajlar: 37
Konular: 0
Yaş: 25
Karizma
Rep Gücü : 149
Rep Puanı : 1
Rep Seviyesi : gokhanguslu is an unknown quantity at this point
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: "Steam must be running to play this game" hatası ???


konu acamadıgım ıcın buraya yazmak zorunda kaldım modern warfare 3 tede aynı hatayı verdi...yardımcı olacak birileri olursa sevinirim..
gokhanguslu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 13-11-2011, 01:23   #5 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: May 2011
Mesajlar: 1.397
Konular: 42
Karizma
Rep Gücü : 310
Rep Puanı : 12210
Rep Seviyesi : The Darkryder has a reputation beyond reputeThe Darkryder has a reputation beyond reputeThe Darkryder has a reputation beyond reputeThe Darkryder has a reputation beyond reputeThe Darkryder has a reputation beyond reputeThe Darkryder has a reputation beyond reputeThe Darkryder has a reputation beyond reputeThe Darkryder has a reputation beyond reputeThe Darkryder has a reputation beyond reputeThe Darkryder has a reputation beyond reputeThe Darkryder has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: "Steam must be running to play this game" hatası ???


çok basit yönetici olarak aç Homefront ta tıkladığımda hep o problem oluyor ama yönetici olarak çalıştırdığımda açılıyor.Bir öyle dene dostum ;)
Yardımcı olduysam ne güzel
The Darkryder isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
hatası

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Call of duty black ops Steam must be running play this game Hatası mertos23 Oyun Hakkında Sorunlarınız 22 24-11-2012 22:40
COD-Modern Warfare 2 "steam must be running to play this game" Sorunu orhanasil Oyun Hakkında Sorunlarınız 2 12-03-2011 17:17
just cause 2 steam must be running to play this game refboy Oyun Hakkında Sorunlarınız 6 08-02-2011 19:10
black ops steam must be running tom play this game hatası? redmrt Oyun Hakkında Sorunlarınız 1 14-12-2010 22:14
Call Of Duty : Black Ops (Steam must be running to play this game) hatası Orthopedic Oyun Hakkında Sorunlarınız 3 22-11-2010 12:19


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 22:51 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
www.FullOyun.com
Yandex.Metrica

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33