Full Oyun


Kırık link yok mu arkadaşlar? Tıklayın bildirin biz de düzeltelim..!

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

Geri git   Full Oyun > FullOyun.Com Hakkında Genel > Oyun Hakkında Sorunlarınız

Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz..

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 07-05-2011, 22:06   #1 (permalink)
Konu Sahibi
' KemaList ~
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
' KemaList ~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 82
Konular: 1
Yaş: 19
Karizma
Rep Gücü : 132
Rep Puanı : 4
Rep Seviyesi : ' KemaList ~ is an unknown quantity at this point
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Yardım:Age Of Empires 2 : Unable To Join Game Hatası


Merhaba arkadaşLar,
Age of Empires 2 oyununu Hamachi üzerinden arkadaşLarLa bi oynayaLım dedik.Sitede buLunan konudaki taLimatLarı aynen uyguLadım.Herşey güzeL gidiyordu derken tam Join'e tıkLadığımda oyuna katıLırken çıkan o ' 15 saniye içinde oyuna bağLanmazsa ESC ye basın ' dediği yerde takıLıp kaLıyor ve kendisi atıyor .Unable to join game diye bi hata veriyor.Bu hatanın çözümü hakkında herhangi bir biLgisi oLan arkadaşLarın yardımLarını bekLiyorum.

' KemaList ~ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Site Reklamları..
Alt 09-05-2011, 13:48   #2 (permalink)
Banned
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Jul 2009
Bulunduğu yer: Mersin/Merkez
Mesajlar: 9.420
Konular: 235
Yaş: 23
Karizma
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 24879784
Rep Seviyesi : Sheяlock Holmes has a reputation beyond reputeSheяlock Holmes has a reputation beyond reputeSheяlock Holmes has a reputation beyond reputeSheяlock Holmes has a reputation beyond reputeSheяlock Holmes has a reputation beyond reputeSheяlock Holmes has a reputation beyond reputeSheяlock Holmes has a reputation beyond reputeSheяlock Holmes has a reputation beyond reputeSheяlock Holmes has a reputation beyond reputeSheяlock Holmes has a reputation beyond reputeSheяlock Holmes has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 4
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Yardım:Age Of Empires 2 : Unable To Join Game Hatası


Sağ alt köşede yeşil simgemiz belirecek hemen.çift tıklayıp öne getirin programı , sol altdaki power tuşuna basın ve online olun.
karşımıza aynen şu gelecek



şimdi hamachi ye bir kaç ayar yapacağız onları anlatayım.
sağdan en altdaki simgeye tıklayıp tercihler diyoruz.
durum sekmesinden lakabınızı değiştirebilirsiniz.r10 nicki ile girmeyenleri oyundan banlamaz zorunda kalacağımı bildirmek isterim.
sistem sekmesinde windowsu açınca hamachiyi başlat seçeneğine de bir tick atalım
mesajlaşma sekmesinden
sağda sohbet penceresini göster diyoruz.
tamam deyin orayı kapatın.
sağda 3 simge var görüyorsunuz.ortadaki simgeye tıkladığımızda ağ oluştur veya başka ağa katıl seçeneği çıkacak.Başka ağa katıl a tıklayıp ( ağ ekliyeceksiniz ) ağa katıldığınız anda görüneceksiniz orada.diğer arkadaşlar girince onlarıda görebilirsiniz.üstelerinde sağa tıklayıp sohbet de edebilirsiniz. Ağa girenler sanal olarak birbirlerine bağlanıyorlar.Şimdi indirdiğiniz aoe2.zip dosyasını müsait olan herhangi bir yere çıkartın . İçinde empires2.exe adlı dosyayı göreceksiniz, cr.rar ı açın içinden aynı isimde bir dosya çıkacak onu oyunumuzun yani empires2 nin olduğu dizine atın.bir yere çıkartın sonrada empires2.exe nin bulunduğu dizine yapıştırın.işlem tamamlandı.
empires2.exe nin bir kısayolunu masaüstüne atın ve kapatın klasörü . Evet şu anda herşey hazır.tüm gerekenleri yaptık . Şimdi oyuna girip kendinize göre ayarlarınızı yapın.daha sonra multiplayer a tıklayıp çıkan seçeneklerden en altdaki seçeneği seçeceğiz.

Local(LAN) TCP/IP Connection

İşte bu seçeneği seçiyoruz , daha sonra yapılacaklar basit oyun kurulu ise zaten orada görünür, join deyip girersiniz.

Değil ise ki önceden kararlaştırıp gireceksiniz birinizin kurması gerekecek.

Oyunu kuran kişinin bağlantısı minumum 512 olmalıdır o da performans vermez ama minumum .

1mbit bağlantı iyi gelir.aranızda 2mbit likler varsa onlar kursun , en ideali budur. Oyunu oynarken hiçbirşey download etmeyin . Mümkün olduğunca interneti oyunun kullanmasını sağlayın . Yoksa lag olur.
Alıntı-derleme..
GAMERANGER İLE DE OYNAYABİLİRSİNİZ..
Sheяlock Holmes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 10-05-2011, 16:04   #3 (permalink)
Konu Sahibi
' KemaList ~
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
' KemaList ~ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Apr 2011
Mesajlar: 82
Konular: 1
Yaş: 19
Karizma
Rep Gücü : 132
Rep Puanı : 4
Rep Seviyesi : ' KemaList ~ is an unknown quantity at this point
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Yardım:Age Of Empires 2 : Unable To Join Game Hatası


TeşekkürLer dostum sorun çözüLdü.Bu işe yarıyor aynı zamanda bir çözümü daha var.Yeni sekme de 192.168.1.1 bunu adres çubuguna yazıyoruz.Orda kullanıcı adı ve şifre isteyecek sisteme giriş yapcaz daha sonra orda UnPnP ayarLarını buLup kapaLı haLe getiriyoruz.Sorun çözüLüyor.Herkese iyi FO'rumLar ;)
' KemaList ~ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 05-11-2011, 14:25   #4 (permalink)
Banned
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 7.007
Konular: 214
Karizma
Rep Gücü : 0
Rep Puanı : 25766779
Rep Seviyesi : porsux has a reputation beyond reputeporsux has a reputation beyond reputeporsux has a reputation beyond reputeporsux has a reputation beyond reputeporsux has a reputation beyond reputeporsux has a reputation beyond reputeporsux has a reputation beyond reputeporsux has a reputation beyond reputeporsux has a reputation beyond reputeporsux has a reputation beyond reputeporsux has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Yardım:Age Of Empires 2 : Unable To Join Game Hatası


beyler aynı sorunu alıyorumda tam olarak ne yapacağımı anlatabilir misiniz ama bende age of the kings yüklü sadece

bide bi zip dosyasından bahsetmişsniz ya onu aradım o kadar bulamadım bulan birisi özelden atabilir mi.
porsux isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
empires, game, hatası, join, unable, yardımage

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
age of empires 2 unable to join game hatası kerem2244 Oyun Hakkında Sorunlarınız 0 28-06-2012 20:56
aoe 2 conquerors (LAN) "Unable to join game" hatası erdem89bjk1903 Oyun Hakkında Sorunlarınız 10 19-05-2012 17:01
Unable To Start Game Hatası AzRaiL5496 Oyun Hakkında Sorunlarınız 3 13-02-2012 20:54
Yardım:Age Of Empires 3 Failed To Join Game Sorunu dogukan1 Oyun Hakkında Sorunlarınız 0 24-01-2012 22:19
Age Of Empires 3 - Failed To Join Game bl@ckNighT Oyun Hakkında Sorunlarınız 3 24-06-2011 19:27


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:29 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
www.FullOyun.com
Yandex.Metrica

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34