Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz.. |
![]() |
| | Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Yardım: GTA : San Andreas Save Game Dosyası Yok . Arkadaşlar ben bu siteden GTA:San Andreas oyununu indirdim . İşletim sistemim Windows 7 . Oyun sorunsuz çalışıyor. Fakat ben belgelerimde Sava Game Dosyasını göremedim . İnternetten yüklediğim save dosyasını nereye kopyalayacağımı bilmiyorum. Oyunun içindende save yapabiliyorum. Tek sorun save dosyasını bulamadım . ne yaptım ne ettimsemde yok yok .. Lütfen bu sorunuma acil cevap bekliyorum . kafayı yemek üzereyim . Saygılar emre 633 ... | |
| | |
| |
| | #2 |
| C:\Users\PC adı\AppData\Local Genel de buraya gelir save dosyaları NOT: Klasör seçeneklerinden Gizli dosya ve klasörleri göster seçeneğini aktif et | |
| | |
| | #3 |
| | |
| | |
| | #4 |
| Benimde bu sorunum var aynen Belgelerim e gelmemiş benimki windows xp dediğiniz klasörler yok lütfen banada yardım edin bakmadığım klasör kalmadı :) | |
| | |
| | #5 |
| legolas_tech Modumun dediği yere geliyor. Oraya baktınız mı? Belkide Save etmediniz. | |
| | |
Friend Sites | sohbet /
chat /
en güzel oyunlar /
kız /
3doyun.com /
ukash /
Oyun Goo /
Oyun /
Mario Oyunları /
silah oyunları /
ateş ve su 4 /