Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| Oyun Hakkında Sorunlarınız Oyunlar hakkında bütün soru ve sorunlarınızı bu bölümde sorabilir, sitemizdeki üyelerimizden veya yetkili kişilerden yardım alabilirsiniz.. |
![]() |
| | Facebook'ta Paylaş | Seçenekler | Stil |
| | #1 |
| Hitman contracts oyununu yükledimm fakat oyunun simgesine tıklayınca ekran kararıyor sonra tekrar kapanıyor vista yüklüyken oynayamıyordum hata veriyordu sırf bu sebeple windows 7 ultimate edition yükledim oyunu nasıl çalıştırabilirim yardımcı olacak babayiğite şimdiden saygılar...(hp pavillion kullanıorum) | |
| | |
| |
| | #2 |
| Vistada çalıştırmadı win 7 yükledin neden böyle birşey yaptın xp yüklicen yere win 7 yüklemişsin.Uyumluluk sorunu olabilir.Win 98 ve yönetici olrak çalıştırmayı denedinmi.? | |
| | |
| | #3 |
| hp serisine sadece vista veya 7 yüklenebiliyor 98 2000 vista pack ler hepsini denedim tüm uyumluluk seylerini kullandım yine durum aynı nasıl oynayabilirim öneriniz nedir???????????? | |
| | |
| | #4 |
| Bende Win 7 kullanıyorum geçenlerede bir oyun vardı biras eksi oyundu yükledim ancak açılmadı bende DirectX sürümümü güncelledim sorunsuz girdim oyuna bazen işe yarıyor yani. Bu konudan ulaşabilirsin güncel sürümüne.. DirectX 9.0c (ŞUBAT 2010) OYUNLARDA YÜKSEK PERFORMANS | |
| | |
| | #5 |
| tamam kardeş denicem olmazsa yine bişiyler yazarım tekrar saolasın eywallah... olmadı baba windows 7 ve vistada oynanmıyor oyun | |
| | |
Friend Sites | sohbet /
chat /
en güzel oyunlar /
kız /
3doyun.com /
ukash /
Oyun Goo /
Oyun /
Mario Oyunları /
silah oyunları /
ateş ve su 4 /