Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| | #1 | ||||||||||||||
![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SKIDROW yeni bir poker oyunu, Poker Simülatörü bültenleri. Oldukça iyi ve 1.64gb ile tam görünüyor. Pokeri bir PC veya MAC © (Intel ©) şimdi oyun oynamaya yeni bir standart ulaştı oynadı. Sadece kendi veya bir LAN üzerinde Poker oynayabilir, ayrıca nasıl oyun geliştirmek ve arkadaşlarınıza sürpriz öğretti olacaktır. ![]() ![]() İşletim Sistemi: Windows 2000/ME/XP/Vista İşlemci: 1,0 GHz Intel Pentium AMD RAM: 256 MB (512 MB Vista) Ekran Kartı: 64 ?b HDD: 1 GB ![]() YOK Bilgi : FullOyun.com ve Camiası indirdiğiniz oyunların hiçbirine çalışma garantisi vermez. İndirip açamadığınız oyunlardan FullOyun.com ve Camiası sorumlu tutulamaz. Bize göre resimli anlatımları yapılmış oyunlar sorunsuzdur. Çünkü çalıştığını resimli anlatım yapan ilgili arkadaşlar bizzat test edip resimlerini çekip siteye "resimli anlatım konusu" açmış ve oyunun sorunsuz olduğunu ıspatlamış sayılır. Bir oyun bir bilgisayarda açılıp diğerinde açılmayabilir. Öncelikle belirtelim, eğer oyun 1 pcde açılmışsa bu oyunun sorunsuzluğunu kanıtlar. Aksi durumlarda oyun açılmıyorsa bu indiren kişinin problemidir. Siteye maledilemez. İş bu bilgi notunda belirtilen hususları gözden geçirip oyun indirmeniz tavsiye edilir.. ©Copyright FullOyun & Since 2003 █║▌│ █║▌ ║││█║█║ Konu MLs EfSo tarafından (03-07-2009 Saat 22:16 ) değiştirilmiştir.. | |||||||||||||||
| | |
| | #2 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | Ellerine sağlık adminim harikasın ya x) dinlenmeden yola devam merak etmiyor da diğilim bu oyunları nereden buluyorsun saolasın muthıssın!!!! ![]() Bu arada 1. yoRum benden hadi beyler emeği karşılıksız bırakmayalım 1 teşekkür yeter! 10,000. mesajın hayırlı olsn xD |
| | |
![]() |
| Tags |
| 2009, download, full, indir, oyun, poker, simulator, yükle |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |