Oyun Yükle , Oyun Download , Full Oyun indirme Sitesi!
| |||||||
| | #1 | ||
| Call Of Duty 5:World at War Hata Çözümü Arkadaşlar Call Of Duty 5:World at War Oyununu Kuran Neredeyse Bütün Arkadaşlarımızın Ortak Şikayeti OlanBinkw32.dll Hatasının Çözümü İşte Bu Konu Başlığı Altında Olacaktır.Bu Hatadan Kurtulmak Oldukça Basit Yapacağımız İşlem Alt Taraftaki Ekteki Dosyayın İndirip Oyunun Kurulu Olduğu Bölümdeki Hatalı Dosyayla Değiştirmek. Kolay Gelsin ...
| |||
| | |
| | #2 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | Sağolasın MortalCombat Ben Bu İşlemi Biliyordum, Paylaştığın İçin Teşekkürler ![]() |
| | |
| | #3 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | abi şu binkw32 hatasını banada verdi verdiğiniz eklentiden indirdim ama onu tam olarak nereye atacam daha açık yazarmısınız lütfen keşke hemen şimdi cevap yazsanız ![]() |
| | |
| | #5 |
| Üye ![]() Bağımlılık Yapabilir! | ![]() baba dediğinide yaptım bu çıkıyor şimdi gece gece senıde yormak ıstemıom ama yardıma ihtiyacım var aga cevap beklıyorum ama heralde vermıyeceksınız beyler beyler 2 gündür oyunu indirmekle uğraştım bi cevap yazın artık bu sorun neyın nesi cevap vereceksenız verın eğer sizde bılmıyorsanız bılmediğinizi söyleyın bekletmeyın adamı |
| | |
![]() |
| Tags |
| blink32dll, call, çözümü, duty, hata |
| Seçenekler | |
| Stil | |
| |