Full Oyun


OYUNXXX ile başlayan partların son part harici hepsi 1GB'dır. Eğer farklı boyutlarla karşılaşırsanız indirmeyin ve bunları bize bildirin!

                                                                       

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

Kırık link yok mu arkadaşlar? Tıklayın bildirin biz de düzeltelim..!

Geri git   Full Oyun > Oyun Bilgileri > Yararlı Bilgiler

Yararlı Bilgiler Pc Oyunları için yararlanabileceğiniz bilgilerin bulunduğu bölüm.

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24-12-2009, 02:30   #1 (permalink)
Konu Sahibi
blackdragonfirari
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
blackdragonfirari - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: May 2009
Mesajlar: 100
Konular: 14
Yaş: 23
Karizma
Rep Gücü : 230
Rep Puanı : 2243
Rep Seviyesi : blackdragonfirari has a reputation beyond reputeblackdragonfirari has a reputation beyond reputeblackdragonfirari has a reputation beyond reputeblackdragonfirari has a reputation beyond reputeblackdragonfirari has a reputation beyond reputeblackdragonfirari has a reputation beyond reputeblackdragonfirari has a reputation beyond reputeblackdragonfirari has a reputation beyond reputeblackdragonfirari has a reputation beyond reputeblackdragonfirari has a reputation beyond reputeblackdragonfirari has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
metin 2 oyunu hakkında bilgi nasıl oynanır ney nedir...


aramak istediğiniz cümle için ctrl + f ye basıp çıkan pencereye aramak istedğiniz cümleyi yazmanız yeterlidir..

İlk olarak bu tür oyunların mantığı mümkün oldugunca hızlı bir şekilde köyün madde kaynaklarını geliştirmektir, oyunda başlanğıçta koruma olduğu için asker yapmak vs. olaylara hiç bakmayın bile ekonomi güçlüyse zaten asker sıkıntınız ilerde hiç olmayacaktır.

Başlanğıçta 2 şeye yoğunlaşıyoruz hammadeleri geliştimek ve depolar.


Oyuna başladığınızda ilk yapmanız gerekenler tüm hammadde kaynaklarını kurmanız tahıl,kereste,taş,demir bunları kurun ilk seviyelerini yaptığınızda en az saatlik üretiminiz 100 olucaktır ve gelen maddelerle depoları yükseltin saatlik üretiminiz artıkca diyer işlere geçiyoruz.











Pazar yerini kurmak oyunda en önemli şey bunun için istenilen gereksim belediye binası seviye 3 bunu yaptıktan sonra pazar yerimizi kuruyoruz (belediye binası ayrıca altın saklamanıza olanak sağlar belediye binası 10 olduğunda 7400 altın saklayabilirsiniz ve belediye binası kaleye dönüşür...)

Pazar yeri; hem pazarda mal satmanıza, hem ileride yapıcağınız kolonilere madde yollamada, hemde maddeleri altına ve diyer kaynaklara çevirmek için gereklidir, pazar yeri yaptıktan sonra verği oranını 1 yapın bu size %100 kapasite ile madde gelişini kazandıracaktır ama altın hiç gelmeyecektir.

Altını pazar yerindeki npc ticaretinden kazanıcaksınız maddeleriniz biriktikce hepsinden bir miktarını npc den altına çevirin (%xx bir oranla maddenizi sistem random bir yüzdeyle altına çevirir)

Burada Belediye binasını yükseltmezsek pazar yerini kuramayız...




Şimdi yaptıklarımıza bir bakalım, hammaddelerimizi yükselttik, depolarımızı yaptık, belediye binamızı seviye 3 e yükselttik, birde ne var "ev" nufusa sürekli bakın ve ona göre ev yapın yoksa yeni bina yapmanıza oyun izin vermez nufusla orantılı evin seviyesini yükseltmek zorundasınız.




Şimdi bundan sonrası saatlik üretimin artmsı için sürekli hammade kaynaklarını artırıyoruz, depoları yükseltiyoruz ve arada belediye binamızı 7 yapmaya çalşıyoruz çünki seviye 7 olduğunda ibadethaneyi kurabiliceğiz..

Depoları Kurmadığım için resimleri sonradan ekliyeceğim..

İbadethane oyunda çok stratejik bir olay çünki hammadde gelirini öyle bir artıyoruki saatlik üretim bir anda fırlıyor %210 hammadde gelmeye başlıyor ve depolar bir kaç saatde sürekli doluyor ondan sonra artık hammedeleri seviye 10, depoları seviye 10, ne varsa kolayca seviye 10 yapabilirsiniz madde bolda gelse asla savaş binalarını yapmaya başlanğıçta çalışmayın bu boşa vakit kaybı olur ekonomik bakımdan yapıcak bir şeyiniz kalmadığında ordu kurarsınız.


Bu anlatımda son olarak koloni ve asker yapmayı yazayım koloni için mecburi akademi, nalbant,sırh ve silah dükkanı ve kışlayı kurmalısınız bir askeri çıkartabilmek için ilk önce akademiden seviyelerini 2 yapmalı, sonra nalbanttan seviye 2 yapmalı, en son silah ve zırh dükkanından o askerin hangi silahı ve giysiyi kulanıyorsa ona göre gerekli eşyalarını yapıyor ve kışladan çıkartıyorsunuz burada eğer çıkartıcağınız asker atlı ise ahırdan atda yapmış olmanız gerekli


Koloniye devam ediyorum koloni için 10 sömürgeciye ihtiyaç vardır yukarıda yazdığım şekilde gereksimlerini yapıp 10 tane çıkartıktan sonra şehirlere tıklayın ve en üste yazan "yeni şehir kur" a tıklayın ve kuracağınız kordinatları yazın.


Burada çok dikkat etmeniz gereken bir husus var koloniniz sizden uzak olmasın mümkün olduğunca size en yakın yere haritadan bakın ve oraya kurun cünki koloninizi geliştirmek için madde yollamanız gerekicek ve mesefe ne kadar uzak olursa madde o kadar geç gidicektir çabuk gelişmek için yakına kurmanız gerekir.

Seuryong Vadisi</B>

1 > Kral Akrep ,
Elit Ork Savaşçısı , Elit Ork Gözcüsü , Elit Ork Büyücüsü , Elit Ork


2
> Mistik Arahan Reisi , Mistik Arahan , Mistik Fanatik


3 > Elit Ork
Generali , Elit Ork Büyücüsü , Siyah Ork


4 > Elit Ork Generali , Elit
Ork Büyücüsü , Siyah Ork , Siyah Ork Devi


5 > Mistik Haberci , Mistik
İşkenceci , Mistik Cellat , Ork Reisi




Yongbi Çölü</B>

1 > Yavru Örümcek ,
Zehirli Örümcek , Kral Akrep , Çölün Uçan Gözü , Akrep Adam , Akrep
Okçu


2 > Kırmızı Örümcek , Asker Örümcek , Pençe Örümceği , Güçlü Çöl
Haydutu


3 > Yılan Okçu , Yılan Kılıççı , Çöl Haydutu , Güçlü Çöl
Haydutu , Asker Örümcek , Pençe Örümceği


4 > Çöl Haydutu , Asker
Örümcek , Pençe Örümceği , Dev Çöl Kaplumbağası




Sohan Dağı</B>

1 > Hastalıklı Köpek ,
Hastalıklı Adam , Zombi


2 > Hastalıklı Kılıç Savaşçısı , Hastalıklı
Mızrakçı , Hastalıklı Lider , Hastalıklı Okçu


3 > Büyülü Buz , Buz
Böceği , Buz Aslanı , Buz Adam , Buz Katil Balinası , Dokuz Kuyruk


4 >
Buz Golemi , Yeti , Buz Adam




Doyum Paper</B>

1 > Savaş Kaplanı
Kölesi , Alev Hayaleti , Alev


2 > Alev Savaşçı , Savaş Kaplanı , Alev
Hayaleti , Savaş Kaplanı Kölesi


3 > Alev Kral , Alev Savaşçı , Savaş
Kaplanı , Alev Hayaleti




Şaman Büyülü Sura ile benzerlikler gösterir, STR'ye ihtiyaç duymaz.

Öneri: Tam INT ve VIT, daha sonra DEX.

Şaman'ın öncelikli görevi savaşmak degil, diger birimleri güçlendirmektir. O nedenle, çok yüksek HP gereklidir.


Ejderha: ejderha, destek, yansıtma, ejderha kükremesi, ateş eden ejderha; veya ejderha, ejderha kükremesi, ateş eden ejderha, uçan ugur, destek.

İyileştirme: sürat, yıldırım atmak, ışık toplamak, ışık pençesi, iyileştirme.

ŞamanLarın Avantajı!

Şimdi neredeyse herkesin gözünde şamanlar güçsüz, zor kasılan vb. ön yargıların bol bol olduğu bir karakterdir...



İlk olarak;
Şamanlar en az sura, ninja ve hatta savaşçı karakterleri kadar iyidirler. Yetenekleriyle silahlarıyla tek kelimeyle mükemmeldirler. Yetenekleri başlı başına bir efsanedir zaten. Başka hangi karakter kendi kendine HP basabilir? (İyileştirme yeteneğinden bahsediyorum.) Yada başka hangi karakter gökten şimşek çağırabilir? Hangi karakter ejderha gibi kükreyebilir? Ayrıca silahlarıda öyledir. Yelpaze ve çan. Ninja, sura, savaşçılar temel silah olarak kılıç kullanırken şamanlar yelpaze kullanırlar. Savaşçı, sura, ninja 20 ve 30 levellerinde ''Geniş kılıııç'' ve ''Dolunaaay'' diye bağırıken şamanlar asla öyle yapmazlar. Onlar tavuskuşu yelpazesi ve sonbahar yelpazesi kullanırlar. Ve bu ikisi bütün pazarlarda satılır. Ve şaman azlığı olduğu için ve satılmadığı için çok ucuz fiyatlarda satılır. Geçen gün 10k'ya tavuskuşu yelpazesi gördüm!! Çok ciddiyim.

Yetenek türlerine geçelim. Ejderha saldırısını hepimiz biliriz. Savunma ve saldırı güçlerinci yetenekler ve saldırıcı yetenekler çok göz alıcıdır. Ve çok güçlüdür. İyileştirmede öyledir. Herkes bu yeteneği çok aşağılasada aslında mükemmel bir yetenektir. İyileştirme sadece sözde iyileştirmedir. Sadece bir tane iyileştirme yeteneği vardır. Birde hız güçlendirici yetenekleri varıdr. O zaten başlı başına baya işe yarar bir yetenektir. 2. köye veya başka bir yere gidince işimize yarar. Onun dışında şimşek pençesi, şimşek çağırmak gibi yetenekleriylede baya saldırganlardır. Ön yargılarınızı kaldırın! Şamanlar mükemmel bir yardımcıdır. Ve harika bir lider olabilir. Kendi kendine saldırabilir, başkalarının yardımına çok da ihtiyaç duymaz.

Kısaca şamanlar dışarıdan kötü görünen ama içlerinde mükemmel bir karakter olan kişilerdir. Umarım ön yargılarınızı biraz kaldırabilmişimdir....


Metin2 Torrent Nedir?

Metin2 Torrentsizin yaptıkarınızı kaydeder.Yani GMsizden şüphelendiği zaman Metin2Torrentle giriş yaptıysanız Log'unuza bakar ve oradan anlar.Benim anlattığım yol ise Torrentsiz açmayı gösteriyor.Bunu bazı hile programlarıda sunuyor.Yani Metin2Torrent'i siliyor.Ama bu hile programı kullanmamdan olan yolu.









Nasıl Kaldırılır?

Arkadaşlar Metin2_Tur k e y'e giriyoruz Araçlardan klasör seçenekleri diyoruz.Görünümden Bilinen dosya ve klasörler için uzantıları gizleyi kaldırıyoruz.ve uygula diyoruz metin2.exe yi siliyoruz ve metin2.bin var onu metin2.exe yapıyoruz ve torrentsiz açılıyor.


kesin kdp düşürme

0.Envanterinizde 20.000 yang bulunsun.
1.Yaşlı kadına gidip fal baktırın
2.Yasli kadin berbat şans diyene kadar araliksiz baktirin(PARASIZDIR)
3.Sonra size para karşılığı bir muska verecekdir 25kyi kullanarak muskayi alin
4.Işınlayıcıdan vadiye ışınlanın
5.Mistik arahan savaşcılarının ve reislerinin bolca bulunduğu bir yere gidin
6.Muskayi mausunuzla sağ tıklayın ve takın.
7.30dk aralıksız kesin garanti olarak pala düşcekdir

Savaşcı Mızrakları

(GENİS MİZRAK)
0 LVL VE YUKARİSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:14-22
SALDİRİ HİZİ:%26


(MİZRAK)
5LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:23-33
SALDİRİ HİZİ:%28


(GİYOTİN PALA)
10LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:24-42
SALDİRİ HİZİ:%24


(ORUMCEK MIZRAGI)
15LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:30-44
SALDİRİ HİZİ:%20


(KARGI)
20LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:34-52
SALDİRİ HİZİ:%15


(SAVAS TIRPANI)
25LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:52-86
SALDİRİ HİZİ:%27


(KIRMIZI UC)
30LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:72-109
SALDİRİ HİZİ:%15


(ASKERİ MİZRAK)
32LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:58-88
SALDİRİ HİZİ:%24


(BALTALİ MİZRAK)
36LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:60-96
SALDİRİ HİZİ:%21


(BUYUK BALTA)
40LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:69-103
SALDİRİ HİZİ:%15


(BUZLU UC)
45LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:84-122
SALDİRİ HİZİ:%30


(12 RUH KILICI)
50LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:85-139
SALDİRİ HİZİ:%25


(KURTARMA KİLİCİ)
55LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:86-154
SALDİRİ HİZİ:%20


(ASLAN MİZRAGİ)
60LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:102-156
SALDİRİ HİZİ:%15


(PARTİZAN)
65LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:136-184
SALDİRİ HİZİ:%15


(ELEKTRO MANYETİK KİLİC)
65LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:126-194
SALDİRİ HİZİ:%17


??
65LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:136-184
SALDİRİ HİZİ:%15


(RUH CAGİRMA KİLİCİ)
70LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:126-194
SALDİRİ HİZİ:%15


(HIRS KİLİCİ)
75LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ GUCU:136-184
SALDİRİ HİZİ:%17

Sura Klıcları

AYRİCA 45LVLDEN SONRAKİ SİLAHLARİN ADİ SOZLUKTEN CEVİRME OLDUGU İCİN DOGRU OLMAYABİLİR.VE 32LVL SİLAHİNDAKİ RESİMDEKİ BİR GM DEGİLDİR!


(KILIC)
0 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:13-15
SALDİRİ HİZİ:%22
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:15-19


(UZUN KILIC)
5 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:15-19
SALDİRİ HİZİ:%27
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:13-15


(HİLAL KİLİCİ)
10 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:20-24
SALDİRİ HİZİ:%24
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:20-24


(BAMBU KILICI)
15 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:22-26
SALDİRİ HİZİ:%21
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:25-35


(GENİS KİLİC)
20 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:25-35
SALDİRİ HİZİ:%15
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:20-28


(GUMUS KİLİC)
25 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:36-46
SALDİRİ HİZİ:%30
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:38-52


(DOLUNAY)
30 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:57-73
SALDİRİ HİZİ:%15
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:62-88


(ORKİDE KİLİCİ)
32 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:52-38
SALDİRİ HİZİ:%15
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:52-68


(SAHTE KİLİC)
36 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:48-58
SALDİRİ HİZİ:%21
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:52-68


(BARBAR KİLİCİ)
40 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:52-68
SALDİRİ HİZİ:%15
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:48-58


(KANLI KILIC)
45 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:65-87
SALDİRİ HİZİ:%25
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:69-91

(BUYUK KILIC)

50 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:69-61
SALDİRİ HİZİ:%22
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:65-87

(ASLAN KILICI)

52 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:90-110
SALDİRİ HİZİ:%17
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:77-105

(UCAN BUYUCU KILICI)

55 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:74-100
SALDİRİ HİZİ:%17
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:72-108

(YARI AY KILICI)

60 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:72-108
SALDİRİ HİZİ:%15
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:74-100

(SIVRI DIS HAYELET KILICI)

65 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:77-105
SALDİRİ HİZİ:%15
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:90-110

(PERİ KILICI)

65 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:102-138
SALDİRİ HİZİ:%17
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:69-81

(SAVAS KILICI)

65 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:100-140
SALDİRİ HİZİ:%15
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:65-87

(KOTU RUH KILICI)

65 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:98-142
SALDİRİ HİZİ:%15
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:74-98

(ACITAN KILIC)

70 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:102-138
SALDİRİ HİZİ:%15
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:69-81

(SEYTAN KILICI)

70 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:77-105
SALDİRİ HİZİ:%15
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:90-110

(ZEHİR KILICI)

75 LVL VE YUKARSİ İCİN:
SALDİRİ DEGERİ:100-140
SALDİRİ HİZİ:%17
BUYULU SALDİRİ DEGERİ:0-0

katlar


1.Kat
Dayanıklılık Metini'ni kesip 2. kata çıkıyoruz...

2.Kat
2.kattaki butun mobları temizliyoruz 3. kata geçiyoruz

3.kat
Bütün mobları kesip şeytan kralı(boss)u kesiyoruz

4.kat
Önümze cikan seytan metinini kesiyoruz ve 5 kata çıkıyoruz

5.kat
15 dakika içinde 8 adet metin arasından doğru metini parcalayıp 6. kata geçiyoruz...

6.kat

Üstümüze gelen çirkin şeytanlardan düşecek olan anahtarlar ile doğru muhürü bulup anahtarları kullanıp açıyoruz ve bizi seytan kulesi demircisine yolluyor demirci ile konuştuktan sonra en az 75 lvl birisinin yanınızdan bulunması ve demirci ile onun konuşması gerekiyor.


Gelelim merak edilen konuya...

7.kat
Metin taşlarını kırıp Elit Hayalet Kulesi haritasını bulumalıyız.Taşlardan çıkan Bilinmeyen Eski kutuyu kırıp içinden çıkan
Elit Hayalet Kulesi haritasını bulmalıyız yalnız oyun buradada bize yardım etmiyor...Kutulardan çıkıcak olan 4 haritadan 3 tanesi sahte
Doğru haritayı bulup sağ tıkladığımızda bizi bir üst kata çıkartıcak...

Önemli: Haritaya tıklamadan önce Bütün party üyelerinin hazır olmasını bekleyin ardından sizi 8.kata yolluyor ancak
Hepiniz Büyük savasa hazır olmalısınız...

8.Kat
Mobları öldürün ve Elite Conseal &THORN;eytan Anahtarını bulun yine her zmanki gibi sahte anahtarlar mevcut
bu size yardımcı olmayacaktır...Doğru anahtarı buldugunuzda odanın sonuna doğru koşmaya başalayın
ve anahtar ile anıt tasına tıklatın.Ve doğru anahtar bulundugunda oyun sizi son ve önemli odaya atıcak

9.Kat
Azrail ile final savasına hazır olun.Azraili arayın ve ataklarınızı sadece onun üstüne yoğunlaştırın.
Azrail öldüğü anda diğer canavarlar ortadan kaybolacaktır.Azrailin kutusundan şans faktörüne bağşlı olarak
90 ve 85 lvl metinin verdiği silah ve zirhların yanında 66 lvl sura ninja shaman ve savasçı zırhı çıkabilir...
(50% ihtimalle 66 lvl ve üstü item ve 50% ihtimalle 65 lvl ve altı item çıkabilir)


LONCA KLAVUZU


LONCA KURMAK…

* Öncelikle 40lwl olmalısınız…
* 200.000 yang yane 200k ya ihtiyacınız var…
* Loncaya bir isim…

Loncanızı köy gardiyanından aktif hale getirebilirsiniz.(Köy gardiyanı 1.ve2. köyde pazar alanının ortasında bulunur.2sinden de lonca açılabilir yane fark etmez. )

LONCADAN ADAM ATMAK…

* Arkadaş penceresini açın…
* Arkadaş listesinin tam altında lonca vardır…
* Atmak istediğiniz kişiyi seçin…
* Sonra yine (Arkadaş listesi) penceresiniz en altında (3.buton) “Sil” butonuna tıklayın…

Loncadan üye attınız diye bir bildirim gelir…

LONCA SAVAŞI İLAN ETMEK…

* Lonca lideri olmak zorundasınız…
* Arkadaş listesini açın…
* Açılan (Arkadaş listesi) pencerenin en altında (4.buton) “Lonca Penceresi” butonuna tıklayın…
* Açılan (Lonca Penceresi) pencerede “Savaş İlanı” vardır. Butona (Savaş ilanı) tıklayın…
* Küçük bir pencere açılır…
* Savaşacağınız loncanın ismini girin…
* 3 adet buton göreceksiniz… “Sahne savaşı” (2.buton) butonunu seçin…
* “Tamam” butonuna tıklayın…

Savaşı açtınız… Karşı lonca teklifi kabul ederse savaş başlar… Savaşa katılmak için…

* Bilgisayarın sağ tarafında görevlerin üstünde “Giriş İznine” tıklayın ve Evet butonuna tıklayın…

Savaşa katıldınız… Savaş sırasında “Gamecam” ve “multihack” kesinlikle bulundurun…

LONCAYA YATIRIM/BAĞIŞ…

Loncaya yatırım bu şekilde yapılır…

* Arkadaş listesini açın…
* Açılan (Arkadaş listesi) pencerenin en altında (4.buton) “Lonca Penceresi” butonuna tıklayın…
* Açılan (Lonca Penceresi) pencerede “Yatırım” vardır. Butona (Yatırım) tıklayın…
* Küçük bir pencere açılır…
* Yatırılacak exp miktarını girin…Ve Tamam butonuna tılayın…

Loncaya Bağış ise:

* Loncanın 10.Seviye olması gerekir…
* Arkadaş listesini açın…
* Açılan (Arkadaş listesi) pencerenin en altında (4.buton) “Lonca Penceresi” butonuna tıklayın…
* Açılan (Lonca Penceresi) pencerede “Bağış” vardır. Butona (Bağış) tıklayın…
* Küçük bir pencere açılır…
* Yatırılacak yang miktarını girin…Ve Tamam butonuna tılayın…


LONCA İMZASI…

* Lonca lideri olmak zorundasınız…
* Loncanıza 16*12 ebatlarında bir logo…
* Logonuzu C:\Program Files\Metin2_Turaaa\upload içine kopyalayın…

Logonuz hazır ama Lonca sayfasına eklemek için:

* Arkadaş listesini açın…
* Açılan (Arkadaş listesi) pencerenin en altında (4.buton) “Lonca Penceresi” butonuna tıklayın…

* Açılan (Lonca Penceresi) pencerede “İmza Yükle” vardır. Butona (İmza Yükle) tıklayın…
* Standart logolardan yada Kendi logonuzdan birini seçin ve Tamam şeklinde devam edin…

Artık loncanız hazır…

LONCA İMZASI YARDIM…

16*12 ebatlarında resim bulamayan arkadaşlar varmış…
“PIXresizer” programını kullanabilirsiniz… Program resimleri istediğiniz boyuta cevirir…


M2 BALIK TUTMA

Balık Avlama ile ilgili

Balık avlamak için ilk başta 7 Seviye olmanız gerekmektedir. Ondan sonra Balıkçı'nın yanına gitmelisiniz (Şehre yakın bir yerde bir balıkçı var ve ayrıca şehir dışındaki plajlara yakın bir yerde de balıkçı bulabilrisiniz). Balıkçı size bir olta ve bazı yemler verecek ve sizden ona 5 ölü tuna balıgı sırıgı vermenizi isteyecek.

Su olan herhangi bir yere gidin oltayı elinize alın ve yemi oltaya yerleştirmek için yeme çift tıklayın (eger aşagida kısa yol şeklinde ise tek tık yeter). Daha sonra balık tutmak için "space" tuşuna tıklayın veya kısa yola tıklayın.

Karakterinizin başı üstünde balık hakkında düşündügüne ilişkin bir sembol gördügünüzde tekrar "space" tuşuna bakın. Eger bir şey yakalayacak olursanız chat penceresinde ne yakaladıgınızı görebilirsiniz. Eger bir şey yakalamayacak olursanız "Yeminizi kaybettiniz" yazısını göreceksniz.

Dogrudan balık yakalamak için herhangi bir zamanlama söz konusu degildir. Fakat dikkatinizi çekeriz ki başınızın üstündeki bu sembolü gördügünüzde kanca suda aşagıya dogru gitmeye ve sarsılmaya başlar ve sarı tarafın sonuna kadar vardıgı zaman "space" tuşuna basıyorsunuz ve balıgı yakalıyorsunuz.


Balık Avlamakla ilgili Görevler:

Seviye 7- 5 tane tuna balı ı yakalayın. 5 tane sazan alın ve onların üstüne çift tıklayın. Hepsini dogru bir şekilde alabilirseniz 5 ölü sazanınız oldugunu göreceksiniz. Eger alamazsınız sadece balık iskeletleri goreceksiniz.

Balık isketlerini bırakın ve 5 ölü sazan yakalayana kadar balık tutmaya devam edin. Sonra balıkçının yanına gidin ve balıkları ona verin.
*Başka görevler hakkında şu aşamada bilgimiz bulunmamaktadır.

Balık avlamakla ilgili SSS:

1. Balıkçılardan herhangi birinden yem satın alabilirsiniz.

2. Bir balıgı öldürmek için onun üzerine çift tıklayın. Eger balıgı oldurmeyi başaramazsanız sadece balık iskeleti elde edersiniz.

3. Bir "Minnow" (Tekeş) suda avlanabilen bir canlıdır ve kendisi de YEM"dir.

4. Ölü bir balıgı pişirmek için herhangi bir balıkçıdan ateş almanız gerekiyor (20k). Ateşin üstüne açık alanda çift tıklayın sonra da balıgı ateşin üstünde kullanın.

5. Balıkçıdan alabilece iniz özel bir küre vardır (2k). Bu küre kancanızdaki balıgın türünü gösterir.

Farklı balıklar hakkında kısa bilgi:

Balık
Minnow (tekeş) (yem olarak kullanılır)
Crucial Sazan (pişirildikten sonra 0 hp)
Büyük Sazan (pişirildikten sonra +350 hp)
Sazan (esasen kızıl bir kapta--> 10 dakika için aaaa hız.)
Mandalina Balıgı (pişirildikten sonra 180 hız)
Ot Sazanı (20 dakika için tam saldırı hızı)
Somon Balıgı (+350 hız)

Diger.

Saç Boyası (Kahve beyaz kırmızı siyah ve sarışın)
Beyazlatıcı (Saçınızın normal rengine geri dönmesi için kullanılır ve saçınızı boyamaya elverişli hale getirir.)
Altın YÜzük (Birazcık bonuslu Normal yüzük)
Kaçak Yakası (toplam 4 saatligine giyilebilen bir aksesuardır. Bu aksesuarı taktı ınızda sıralamanızı gizlersiniz ve bu şekilde di erlerini sıralamanız konusunda kandırabilirsiniz.)

Balık tuttugunuz zaman "Balık Tutma Puanlarınız" (Oltanızın) yavaşça yükselecek. 10/10 oldukları zaman yükseltmesi için balıkçıya gidin (para ödemeniz gerekiyor) ondan sonra +2 olta ve 0/20 puan elde edeceksiniz.

20/20 tamamladıktan sonra yine balıkçının yanına gidin ve bu böyle devam eder.

ACEMİ YENİ BAŞLAYANLAR NASIL OYNANIR

.
S: Bu oyun açık Beta mı yoksa Kapalı Beta midir?
C: Bu oyun açık Beta versiyondur.

2.
Q: Bir eşyanın azami yükseltilebilecek seviyesi nedir?
A:Azami seviye 9dur.

3.
Q: Seviye atlamak için öldürmem gereken en iyi canavar hangisidir?
A: Canavar sizinle aynı seviyede olmalı öldürülmesi kolaydır ve size deneyiminizin çogunu verir.


4.
Q: Bir eşyayı almak için hangi klavye tuşunu kullanmalıyım?
A: "Z" veya "~" tuşu.

5.
Q: Oyun Linux ile birlikte çalışacak mı?
A: Hayır çalışmayacak.

6.
Q: Metin2 hangi sistemler için müsaittir?
A: Metin2 PC (Windows) için geliştirilmiş bir oyundur.

7.
Q: Metin2 için sistem gereklilikleri nelerdir?



8.
Q: 123 seviyelerine kadar seviye yükseltmede şans %100 mü?
A: Hayır bir eşyanın seviyesi ne kadar yüksek ise şans o kadar yüksek olur.


9.
Q: Bir eşyanın seviyesini yükseltme imkanımın olması halinde bundan nasıl haberdar olurum?
A: Yaşlı Kadın'ın yanına gidip geleceginize bakmasını isteyin.


10.
Q: Yetenek puanlarımın geri ödenmesini isteyebilir miyim?
A: Evet yaşlı kadının yanına gidip biraz Yang ödemeniz gerekecek.


11.
Q: Aç hayvanlar herhangi deneyim verirler mi?

A: Evet orijinal deneyimin 1% ~ 10% arası bir deneyim verirler.

12.
Q: Hareket etmek için WASD veya yön tuşlarını kullanabilir miyim?
A: Evet kullanabilirsiniz.

13.
Q: Bir karakteri nasıl silebilirim?
A: Websitesine gidip Karakter Silme Kodunu hatırlayabileceginiz bir şey olarak degiştirin. Sonra oyuna gidip karakteri silin.


14.
Q: Ejderha parası nedir?
A: Ejderha parası gerçek para ile satın alabileceginiz paralardır.

15.
Q: Yetenegin seviyesini göremiyorum ne yapabilirim?
A: Tekrar oyuna giriş yapın o zaman göreceksiniz.


16.
Q: Bir eşyayı nasıl hızlı kullanabilirim?
A: Onu (1234F1F2F3F4) tuşlardan birinin yanına sürükleyin ve klavyenizde o tuşa basın.


Yetenek Kitapları:

1.
Q: Bir yetenek kitabını kullanabilmem için hangi seviyede olmam gerekiyor?
A: Bir seviyenin 17-20nci seviyesine bir kere ulaştıgınızda o kendi kendiliginden master olur ve ondan sonra kitabı kullanabilirsiniz.


2.
Q: Kitabı kullandıgım zaman ne olur?
A: Master yeteneginiz bir sonraki master yetenegine ilerler (M1>M2>ve sair....)

3.
Q: Bu kitabı okumak için yeteri kadar deneyimim olmadıgı konusunda uyarı geliyor.
A: Bu yeteneginiz master olmadan önce bir kitabı okumaya kalkıştıgınızda meydana gelir.


4.
Q: Pekala kitap yok olmadı sadece konsantre olmam gerektigini söylüyor.
A: Bu bunu yapabilmenize olanak olmadan önce başka bir kitap okumaya başladıgınız anlamına gelir. Sadece biraz daha bekleyin.


5.
Q: Egitimin bittigini söylüyor fakat hala onu kullanamıyorum.
A: Meraklanmayın bir tane daha ve her şey yoluna girecek.


6.
Q: Bir kitaptan daha fazlasını nasıl okurum?
A: Önceki kitabı okumaya denediginizden itibaren 24 saat sonra başka bir kitabı okuyabilirsiniz. O kitabı okumayı başarıp başarmadıgınız fark etmeksizin.

7.
Q: Yetenek kitaplarını nereden bulabilirim?
A: Diger oyuncuların metinlerinden.


Anahtar:
Yetenek Kİtabı
Alelade Yetenek
Master Yetenek


*****************


Gözden Geçirme

Bu bir yetenegi büyük master haline getirebilmek için kısa bir yol göstericidir.

1. Yeteneginizi seçin ve o yetenege baglı kalın. Yeteneklerinizi ayırarak çogaltmanız büyük master'a ulaşmanızı zorlaştıracaktır. Yeteneginizi begendiginizden emin olun.

2. Bir defa 18 seviyeye gelmeniz ile 17 seviyeye kadar olan yetene i elde edeceksiniz. Bu o yetene i yükseltmek için ilk fırsatınızdır. E er yetene iniz yükselmez ise endişelenmeyin. 17-20 seviyeler arasında yükselecektir.

3. Yetene iniz M1'e ulaştıgında masraflı hale gelir. Bir kitap size 10.000 yang veya daha fazlaya patlayabilir. Yetene inizdeki kitabı her fırsatta aramalı ve bulmalısınız. &THORN;imdi bu kitaba sahip oldu unuzu varsayalım. O kitabı kullandı ınızda iki olayın meydana gelmesi söz konusudur.

-3a. Kitap Yok Olabilir. Bu sizin başaramadıgınız ve yeni bir kitaba gereksinim duydugunuz anlamına gelir. Herkesin başına gelebilir. Kötü şans.

-3b. Kitap yok olur ve siz başarılı bir şekilde yeteneginizi egitmiş olursunuz. Yeteneginizi başarılı bir şekilde egitmiş oldu unuza dair bir mesaj alırsınız.


4. Bundan sonra kitaba arada bir tıklayın fakat tıklamalar arasında birazcık bekleyin. Çok degişiklikler olacaktır.

5. Yeteneginizi M2'ye getirdikten sonra bu süreci M7-M10'a ulaşıncaya kadar devam ettirin.

6. Ondan sonra yeteneginiz Büyük Master'a yükselecektir. Tebrikler.


*****************


Unutulmaması gerekenler:

Durumunuzun ne kadar umutsuz oldugu fark etmeksizin Game Master size para veya eşya veremez.
Game Master size seviyesini söylemez sordugunuzda Game Master seviyesi oldugunu soyleyecektir.


Oyuna ilişkin Sorular

Q: Ben 5 seviyeyim yeteneklerimi kullanmayı deniyorum fakat sistem izin vermiyor.
A: Çıkış yapıp ondan sonra tekrar giriş yapmayı deneyin. Bunu sadece ilk defa bir yetenek edindiginizde yapmak zorunda kalırsınız.


Q: Yaban domuzu öldurme konusunda bir görev yerine getiriyorum fakat sayı azalmıyor.
A: Bunun sebebi yaban domuzlarının öldürülmesini gerektiren 2 tane bekleyen görevinizin bulunmasıdır. Önce birini tamamlamalısınız ve bu bir bu durumda &THORN;eftali Tohumu görevidir. Bunlar Kurt Domuz Kırmızı Domuz ve Ayı Görevlerinde sıkça başınıza gelebilir.


Q:Yetenek Kitaplarını nasıl kullanabilirim?
A: Öncelikle M1e donuşen bir yetenegin en az 17-20 puanda olmanız gerekmektedir. Buradan itibaren egitimizi yükseltebilme şansınızın bulundugu durumlarda yetenek kitaplarınızı kullanırsınız ve sonuç olarak daha güçlü becerilere sahip olursunuz.



Q: Eşyaları nasıl yükseltebilirim? Ve Kurt Postu gibi eşyalar ne anlam taşır?
A: Bir eşyayı yükseltmek için o eşyayı o eşyanın tüm elementleri ile birlikte demirci'ye götürün. (demirci size neye ihtiyacınız oldugunu söyleyecektir). Bu elementler hiç bir şeyden Kurt Postu'na kadar degisiklik gosterebilir. Eger başarılı olursanız (+) olan bir eşyaya sahip olacaksınız.



Q:Yılan Düzlügüne giden bir girişten girdim ve şimdi oradan geri geçemiyorum.
A: Bu çok normal. Sadece incelemeniz gerekiyor. Bir çıkış mutlaka vardır. Etrafta bakınmaya devam edin ve iyi şanslar.


Q: Bir Magaza'yı nasıl kurabilirim?
A: Bakkaliyeden bir bohça alın üstünüzdeki zırhı çıkartın ve sag tuşla bohçanın üstüne tıklayın. Ondan sonra başınızın üstüne istediginiz metni girebilirsiniz.


Q: Depo'dan nasıl çıkabilirim?
A: İsmin üstüne tıklayın ve "kapan"i seçin.


Q: Düello yaptıgım zaman herhangi bir hasar kaydetmiyorum.
A:Hasar oluşması için her iki oyuncu da 15 seviyenin üstünde olmalıdır.


Q: Depo bekçisi bana &THORN;ifre soruyor. Fakat benim bir şifrem yok.
A: Varsayılan şifre 000000 dır. Eger bu şifreyi degistirirseniz yeni şifreyi aklınızda tutmak zorundasınız.



Q: Yetenek puanlarımı tekrar dagıtabilir miyim?
A: Evet Yaşlı Kadın'ın yanına gidip ona XXXXX Yang ödemeniz gerekiyor.
Bir formül hakkında bilgi verildi bana ve bu formül aşagıdaki gibidir.
(Seviye 5) * 2000 Yang + 20000 Yang

Seviye 5de 20000 Yang bedel ödemeniz gerekecektir. (20k + 0*2)

Örnekler:
Seviye 6: 22000 (20k + 1*2)
Seviye 7: 24000 (20k + 2*2)
Seviye 10: 30000 (20k + 5*2)


Q: Status puanlarımızı tekrar dagitma imkanına sahip miyim?
A: Evet bir eşya metin2'nin websitesinden satın alınabilecektir. Bunun yanı sıra yeni bir karakter yaratmanın dışında başka bir yol yok. O yüzden akıllıca seçim yapın.

Q: Yetenek (Skill) Sıfırlama?

A: Yeteneklerinizin sıfırlanması için Yaşlı Kadın'a gitmeniz gerekmetedir. Ancak 30 Seviye ve altı olmanız gerekmektedir. 30 Seviye ve üstü iseniz yetenek sıfırlama Yaşlı Kadın tarafından yapılamaz gerçek para ile gerçekleştirilebilecektir.

Q: Stat Sıfırlama?

A: Gerçek para ile satın alaca ınız belge ile stat sıfırlama gerçekleştirilebilecektir.


Q: Bir karakteri nasıl silebilirim?
A: Websiteye gidip Karakter Silme Kodunu Dddmmyy veya D###### olarak degiştirin


HAZIRLAMAK 1 GÜNÜMÜ ALDI LÜTFEN EMEĞE SAYGI...
HER ŞEY WWW.FULLOYUN.COM İÇİNDİR....:rolleyes:




blackdragonfirari isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Site Reklamları..
Alt 24-12-2009, 14:39   #2 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
hacici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Sep 2009
Mesajlar: 142
Konular: 32
Karizma
Rep Gücü : 218
Rep Puanı : 2211
Rep Seviyesi : hacici has a reputation beyond reputehacici has a reputation beyond reputehacici has a reputation beyond reputehacici has a reputation beyond reputehacici has a reputation beyond reputehacici has a reputation beyond reputehacici has a reputation beyond reputehacici has a reputation beyond reputehacici has a reputation beyond reputehacici has a reputation beyond reputehacici has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: metin 2 oyunu hakkında bilgi nasıl oynanır ney nedir...


Bir zamanlar bende oynuyordum ama bıraktım çar satılıktır isteyen varsa bana özel mesaj atsın...40 lwl çardı...;)
hacici isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 14-08-2010, 23:17   #3 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
Bilgiler
Üyelik tarihi: Jul 2010
Mesajlar: 1
Konular: 0
Yaş: 31
Karizma
Rep Gücü : 163
Rep Puanı : 1
Rep Seviyesi : trexxx42 is an unknown quantity at this point
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: metin 2 oyunu hakkında bilgi nasıl oynanır ney nedir...


çok teşekkür ederim
trexxx42 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 16-08-2010, 13:33   #4 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
harnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 449
Konular: 13
Karizma
Rep Gücü : 364
Rep Puanı : 17008
Rep Seviyesi : harnk has a reputation beyond reputeharnk has a reputation beyond reputeharnk has a reputation beyond reputeharnk has a reputation beyond reputeharnk has a reputation beyond reputeharnk has a reputation beyond reputeharnk has a reputation beyond reputeharnk has a reputation beyond reputeharnk has a reputation beyond reputeharnk has a reputation beyond reputeharnk has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: metin 2 oyunu hakkında bilgi nasıl oynanır ney nedir...


bende oynardım da şu biri ölmüşya ondan sonra pc ye bi program kurdular silinmiyoda açtırmıyoda
harnk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 24-08-2010, 02:45   #5 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
alifurkan1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Jan 2010
Mesajlar: 13
Konular: 0
Karizma
Rep Gücü : 200
Rep Puanı : 2142
Rep Seviyesi : alifurkan1 has a reputation beyond reputealifurkan1 has a reputation beyond reputealifurkan1 has a reputation beyond reputealifurkan1 has a reputation beyond reputealifurkan1 has a reputation beyond reputealifurkan1 has a reputation beyond reputealifurkan1 has a reputation beyond reputealifurkan1 has a reputation beyond reputealifurkan1 has a reputation beyond reputealifurkan1 has a reputation beyond reputealifurkan1 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: metin 2 oyunu hakkında bilgi nasıl oynanır ney nedir...


Bunların hepsini biliorum ama öğrenmek epey zaman aldı
alifurkan1 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bilgi, hakkında, metin, nasıl, nedir, ney, oynanır, oyunu

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Koşu Hakkında Bilgi ozkann05 Full Geyik & Muhabbet & Her Telden 9 16-01-2014 15:18
smackdown ws raw oyunu nasıl pcde oynanır wfurkanw Oyun Hakkında Sorunlarınız 10 08-06-2013 13:12
Ordu'da 'Metin 2' Oyunu Yasaklandı! Qauresma Full Geyik & Muhabbet & Her Telden 3 19-10-2010 11:35
Farming-Simulator 2009 oyunu hakkında detaylı bilgi hrstyn Oyun Hakkında Sorunlarınız 0 12-10-2010 23:39
metin 2 oyunu pc bu programı desteklemiyor sorunu wgfbw Oyun Hakkında Sorunlarınız 2 27-04-2010 17:24


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 01:13 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
www.FullOyun.com
Yandex.Metrica

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250