Full Oyun


Kırık link yok mu arkadaşlar? Tıklayın bildirin biz de düzeltelim..!

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

Geri git   Full Oyun > Bilgisayar Teknik Servisi > Bilgisayar Sorunları

Bilgisayar Sorunları Bilgisayar sorunlarınızı bu alt başlıkta sorabilirsiniz

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-07-2012, 22:32   #1 (permalink)
Konu Sahibi
Mirrors
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
Mirrors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1.450
Konular: 22
Yaş: 20
Karizma
Rep Gücü : 17136
Rep Puanı : 1698540
Rep Seviyesi : Mirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 3
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Ağ bağlantılarımda -Yerel ağ bağlansı yok!


sorun laptopda. win7 yüklü
ağ bağlantılarıma girdiğimde yerel ağ bağlantısı yok.
onun içinde internete girmiyor sanırım.
masaüstünde kablolu net var.laptoptanda internete girmek için çoğaltıcı modem aldım.kabloyu taktığımda nete girmiyor.
bunun çözümü ney olabilir?

Mirrors isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Site Reklamları..
Alt 28-07-2012, 08:51   #2 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
batuhann80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Oct 2009
Mesajlar: 432
Konular: 4
Yaş: 34
Karizma
Rep Gücü : 20286
Rep Puanı : 2008617
Rep Seviyesi : batuhann80 has a reputation beyond reputebatuhann80 has a reputation beyond reputebatuhann80 has a reputation beyond reputebatuhann80 has a reputation beyond reputebatuhann80 has a reputation beyond reputebatuhann80 has a reputation beyond reputebatuhann80 has a reputation beyond reputebatuhann80 has a reputation beyond reputebatuhann80 has a reputation beyond reputebatuhann80 has a reputation beyond reputebatuhann80 has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart


Cogaltici modem derken repeater ozellikli bir modemmi?
Nirmalde repeater modem kurmak biraz meşagetlidir...
Web arayuzunden daha duzgun yapilabilir..
Ama sinyal aldigi modemle ayarlarini tutturmak lazim..
Genelde kullanma klavuzunda ayrintili olarak aciklar...


Tap tap tapalak ile msj şey edildi...
batuhann80 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2012, 09:26   #3 (permalink)
Konu Sahibi
Mirrors
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
Mirrors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1.450
Konular: 22
Yaş: 20
Karizma
Rep Gücü : 17136
Rep Puanı : 1698540
Rep Seviyesi : Mirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 3
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Ağ bağlantılarımda -Yerel ağ bağlansı yok!


evde bi masaüstü laptop ve notebook var kabloyu notebooka taktığımda sorunsuz giriyor internete.laptopa takğımda olmmuyor işte
Mirrors isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2012, 09:36   #4 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
Sirpence - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Aug 2008
Bulunduğu yer: Melbourne
Mesajlar: 291
Konular: 2
Karizma
Rep Gücü : 546
Rep Puanı : 30979
Rep Seviyesi : Sirpence has a reputation beyond reputeSirpence has a reputation beyond reputeSirpence has a reputation beyond reputeSirpence has a reputation beyond reputeSirpence has a reputation beyond reputeSirpence has a reputation beyond reputeSirpence has a reputation beyond reputeSirpence has a reputation beyond reputeSirpence has a reputation beyond reputeSirpence has a reputation beyond reputeSirpence has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Ağ bağlantılarımda -Yerel ağ bağlansı yok!


Alıntı:
Mirrors´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
evde bi masaüstü laptop ve notebook var kabloyu notebooka taktığımda sorunsuz giriyor internete.laptopa takğımda olmmuyor işte

Bilgisayarima sag tiklayin.Ozelliklere gelin.Ordan ag bagdastiricisini bulun.Disable edilmisse eger enable edin.Yada uzerinde sari unlem varsada tanitmaniz gerekiyordur..Ethernet kartinizin driverinin dogru oldugundan emin olun..Bu ikiside normalse ve buna ragmen baglantida sorun yasamaya devam ediyorsaniz donanimsal bir sorunda olabilir..Kablo yada ethernet soketinde olabilecek herhangi bir sorun...
Sirpence isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 28-07-2012, 09:48   #5 (permalink)
Konu Sahibi
Mirrors
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
Mirrors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Apr 2012
Mesajlar: 1.450
Konular: 22
Yaş: 20
Karizma
Rep Gücü : 17136
Rep Puanı : 1698540
Rep Seviyesi : Mirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond reputeMirrors has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 3
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: Ağ bağlantılarımda -Yerel ağ bağlansı yok!


notebookdaki ağ bağdaştırıcılarıyla
laptoptaki ağ bağdaştırıcılarını karşılaştırmak istedim ve laptopda eksikleri fark ettim.
Edit..

dediğin gibi baktım ama ünlem yoktu

Konu Micro-ice tarafından (29-07-2012 Saat 17:53 ) değiştirilmiştir..
Mirrors isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
bağlansı, bağlantılarımda, yerel, yok

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
yerel disk d de oyunlar açılmıyor reykral16 Oyun Hakkında Sorunlarınız 3 17-08-2012 18:24
Yerel Diski Engelleme Reliq Bilgisayar Sorunları 2 02-08-2011 03:24
yerel disk c kısayol sorunu ayumi Bilgisayar Sorunları 3 27-06-2011 03:33
Gears of war C: yerel diskinden başka bir yerel diske yükleyemiorum! Shalala Oyun Hakkında Sorunlarınız 0 19-10-2010 19:43
Yerel Disk C murat19051 Güncel Sürücü (Driverlar) 7 08-08-2009 12:08


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 21:00 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
www.FullOyun.com
Yandex.Metrica

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34