Full Oyun


Kırık link yok mu arkadaşlar? Tıklayın bildirin biz de düzeltelim..!

Üst kısımdaki arama ile daha detaylı ve isabetli arama yapabilirsiniz..

Geri git   Full Oyun > Bilgisayar Teknik Servisi > Bilgisayar Sorunları

Bilgisayar Sorunları Bilgisayar sorunlarınızı bu alt başlıkta sorabilirsiniz

Cevapla

 

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 25-11-2010, 23:43   #1 (permalink)
Konu Sahibi
muharremix
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
muharremix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 105
Konular: 2
Yaş: 24
Karizma
Rep Gücü : 175
Rep Puanı : 1
Rep Seviyesi : muharremix is an unknown quantity at this point
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
''Bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok.''


Arkadaşlar ''WindowsInstaller-KB893803-x86'' kurmam gerek fakat kurulumun ortalarında Bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok. diye bi hata veriyo.. Installeri farklı sitelerden indirdim hep aynı sorunla karşılaştım..
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..



Uploaded with ImageShack.us

muharremix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Site Reklamları..
Alt 26-11-2010, 11:09   #2 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
wdffg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Apr 2010
Mesajlar: 29
Konular: 0
Yaş: 18
Karizma
Rep Gücü : 169
Rep Puanı : 1
Rep Seviyesi : wdffg is an unknown quantity at this point
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: ''Bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok.''


C: sürücüsünde yeterli yer yok masaüstündeki gereksiz dosyaları,rarları
belgelerindeki gereksiz dosya ve rarları silip tekrar yükle.
wdffg isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 26-11-2010, 17:47   #3 (permalink)
Konu Sahibi
muharremix
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
muharremix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 105
Konular: 2
Yaş: 24
Karizma
Rep Gücü : 175
Rep Puanı : 1
Rep Seviyesi : muharremix is an unknown quantity at this point
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: ''Bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok.''


c de 60 gb boş yer var .. ? :S
muharremix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2010, 22:22   #4 (permalink)
Konu Sahibi
muharremix
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
muharremix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Feb 2010
Mesajlar: 105
Konular: 2
Yaş: 24
Karizma
Rep Gücü : 175
Rep Puanı : 1
Rep Seviyesi : muharremix is an unknown quantity at this point
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: ''Bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok.''


Bilen birisi yok mu arkadaşlar ? :(
muharremix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Alt 01-12-2010, 23:25   #5 (permalink)
Üye
Yasal UyarıFullOyun
Bağımlılık Yapabilir!
 
CooL-T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgiler
Üyelik tarihi: Dec 2009
Mesajlar: 514
Konular: 9
Karizma
Rep Gücü : 2144
Rep Puanı : 194493
Rep Seviyesi : CooL-T has a reputation beyond reputeCooL-T has a reputation beyond reputeCooL-T has a reputation beyond reputeCooL-T has a reputation beyond reputeCooL-T has a reputation beyond reputeCooL-T has a reputation beyond reputeCooL-T has a reputation beyond reputeCooL-T has a reputation beyond reputeCooL-T has a reputation beyond reputeCooL-T has a reputation beyond reputeCooL-T has a reputation beyond repute
Beğeniler
Aldığı Beğeni: 0
Beğendikleri: 0
Oyun Birinciliklerim
Standart Cevap: ''Bu komutu işlemek için yeterli depolama yeri yok.''


Sırasıyla bir dener misin belki işine yarayabilir.

1. Başlat > Çalıştır "Regedit" yazarak Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ne gir.
2.
Link Kodu:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ LanmanServer \ Parameters
Uzantısı aldında "IRPStackSize" adında bir dosya olması gerekiyor. Eğer yoksa aşağıdaki şekilde yeni oluşturun.
Boş bir yere sağ click - " Yeni > DWORD " yapın ve oluşturduğunuz değere "IRPStackSize" ismini verin.
3. IRPStackSize değerine çift tıklayın ve 21 yazıp kapatın.(Normal değeri 18'dir.)
4. Bilgisayarı yeniden başlatın ve kurulumu tekrar yapın.

Program çalışmazsa 21'e 3 ekleyerek arttırın ve çalıştırana kadar devam edin.(Örnek: 24 - 27 vs.) Bu son limit olan 50'ye kadar gidebilir.

Umarım işine yarar. Kolay gelsin.
CooL-T isimli Üye şimdilik offline konumundadır Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Tags
depolama, için, işlemek, komutu, yeri, yeterli, yok

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz

Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-KodlarıKapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Alien: Isolation'da korkmak için yeterli sisteme sahip misiniz? murofb Oyun Haberleri 1 12-09-2014 11:36
Just Cause 2 Yeterli Depolama Alanı Yok Hatası polat1993 Oyun Hakkında Sorunlarınız 3 13-06-2012 11:29
GT 5 Patronu: PS3, Daha Fazlası için Yeterli Değil Newsted Oyun Haberleri 0 07-11-2010 08:30
Just Cause 2 Yeterli Depolama Alanı Yok - KESİN ÇÖZÜM rohs06 Oyun Hakkında Sorunlarınız 4 22-09-2010 15:11
hd 4870 için işlemi yeterli mi joker06 Ekran Kartları 53 13-04-2010 19:58


Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 15:51 .


Powered by vBulletin® Version 3.8.3
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
www.FullOyun.com
Yandex.Metrica

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33