Dostcuklarım bu metin Q klavye yazış hızınızı test etmek için yazılmış. Ama bu normalde kronometreyle ölçülüyor. Ve kağıda bakarak yaazıyorsunuz. Bunu bizim okulda öğretmenimiz denemişti. Ben 1 dakika 15 saniyede yazdım bunu. Öyle ahım şahım bi metin değil merak etmeyin ;) Şimdi buna ilgi vercek kişiler ya kağıda yazıp bakcaklar ya da buradan bakıp yazacaklar. Ama adil olması için herkesin buraya bakıp yazması uygun olur. Ölçümü de bilgisayarınızdaki bişeyle, saatinizle falan ölçebilrisinz :D ama dürüst davranalım.. (başlık dahil)
3 Koyun Ve Kuzucukları...
Günlerden birgün bu bahsettiğimiz 3 koyun varya hani başlıkta yazan. İşte bu 3 koyun perşembe günü kuzucuklarına yiyecek bulmak için dağa doğru yola çıkmışlar. Dağa giderken büyük bir mücadele vermeleri gerekiyormuş. Bu mücadele dağın kralı olan geyik ağabey mücadelesiymiş. Bu mücadelede geyik ağabey denen hayvan koyun gördüğü an hemen çıldırıyor. Koyunların üstüne atlayıp hemen onların boynuzlarına sarılıyor ve anında nasıl oluyorsa onları öldürüyormuş. İşte bu hani bizim başlıktaki 3 koyun varya onlar bu saçma hikayeyi umursamayıp yollarına devam etmişler...
Bunu ilk okuyup algıladığımda öğretmenin arkasından saydım.. :D
1 dakika 15 saniye arkadaşlar benimki.
Çok saçma bi hikaye biliyorum ama işte sınıfta bunu ders boyu yazan dangalak bile çıkmıştı.. :D
Word belgesine yazacaksınız dostcuklarım.. :D